Oyunda olanları çok kafaya takmak

Bi süre bıraktırsam geçer diye umuyorum ve fazla kafaya taktığımı kabul edebilirim. Saçma bir olay farkındayım.

Son düzenleme:
Oyunlarda en son kafama taktığım olayı anlatmak istiyorum konuya biraz renk katmak için. Bir gün derecesiz girdiğim bir Soku Launcher lobisinde rakibim tuvalete gideceğini ve geri döneceğini söyledi ancak 1 saat boyunca beklememe rağmen geri dönmedi. O oyuncuyu bu olaydan sonra hiç görmedim başına ne geldiğini halen daha düşünüyorum. Diğer bahsettiğiniz meselelerin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum, daha önceki konularınıza istinaden size biraz rahatlamayı tavsiye edebilirim.

İfadeler: YLN
Biraz da yaşla ilgisi olacağını düşünüyorum kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yaş ilerledikçe bu takıntılar ortadan kayboluyor eskiden maç kaybedince deliren birisinden olsun kazanıp toparlarız diye düşünen birisine dönüşüyorsunuz pek kafa takmamak lazım mola ver biraz oyuna.

Bunlar gayet normal şeyler, yeri gelecek bir kişinin söylediği sözü 1 hafta düşüneceksin. Zamanla bu duruma alışıyor ve nasıl zamanında nasıl reaksiyon göstermeni öğreniyorsun. Zamanında bende senin gibiydim karşındaki önemli biri değilse ve hayatına yöne verecek birisi değilse sakın içinde tutma, içine bir olayı atma.

Hangi oyun bunlar hangi oyunları oynuyosunuz ?

İnsanın oyunda da olsa emek verdiği bir şey gitmesi üzer, bunu item için diyorum fakat fazla uzatmadan kabullenmek gerekir. Bu her şeyde böyle, çözümü varsa var, yoksa yok. Biri sana sövüyorsa bunu hiç umursama zira umursadığın vakit ona istediğini vermiş olursun. Bu dünyada 8 milyar insan var, illa ki birileri taşkınlık yapacak, arıza çıkartacak, durduk yere sövecek. Beş kuruş değeri olmayan bir tip için bir dakikanı onu düşünerek geçirmeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…