elemeys1 Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #1 Oyunda pingim sürekli dalgalanıyor. Kapatıp açmayı ve DNS ayarı olayını denedim. Nasıl çözerim?
bahtsizpiyadee Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: KINGSTON Beast, KF556C36BBE-16TR, 16GB, 5600Mhz, DDR5, CL36 x (2x16) SSD: WD Green SN3000, WDS500G4G0E, 500GB, 5000/4000 SSD: Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD Ekran Kartı: ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB Anakart: ASUS PRIME B840-PLUS WI-FI İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Klavye: Aula F75 Wireless Kulaklık: Logitech G435 Wireless Mouse: Lamzu Atlantis V2 Wireless Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #2 elemeys1 dedi: Oyunda pingim sürekli dalgalanıyor. Kapatıp açmayı ve DNS ayarı olayını denedim. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile mi bağlanıyorsun?
elemeys1 dedi: Oyunda pingim sürekli dalgalanıyor. Kapatıp açmayı ve DNS ayarı olayını denedim. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile mi bağlanıyorsun?
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Ekim 2022 #3 elemeys1 dedi: Oyunda pingim sürekli dalgalanıyor. Kapatıp açmayı ve DNS ayarı olayını denedim. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlan sorun büyük ihtimalle çözülür.
elemeys1 dedi: Oyunda pingim sürekli dalgalanıyor. Kapatıp açmayı ve DNS ayarı olayını denedim. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Ethernet ile bağlan sorun büyük ihtimalle çözülür.
elemeys1 Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #4 bahtsizpiyadee dedi: Wi-Fi ile mi bağlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile TimurCan07 dedi: Ethernet ile bağlan sorun büyük ihtimalle çözülür. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten
bahtsizpiyadee dedi: Wi-Fi ile mi bağlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu ile TimurCan07 dedi: Ethernet ile bağlan sorun büyük ihtimalle çözülür. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Ekim 2022 #5 elemeys1 dedi: Ethernet kablosu ile. Öyle yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Misafir ağı oluşturun aile bireylerinizi oraya bağlayın sorun çözülür. (Aynı sorun bende de vardı bu yöntemle çözdüm)
elemeys1 dedi: Ethernet kablosu ile. Öyle yapıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Misafir ağı oluşturun aile bireylerinizi oraya bağlayın sorun çözülür. (Aynı sorun bende de vardı bu yöntemle çözdüm)
elemeys1 Centipat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #6 TimurCan07 dedi: Misafir ağı oluşturun aile bireylerinizi oraya bağlayın sorun çözülür. (Aynı sorun bende de vardı bu yöntemle çözdüm) Genişletmek için tıkla... Çok kişi bağlandığı için mi böyle oluyor diyorsunuz? Evde tek ben kullanıyorum şu an.
TimurCan07 dedi: Misafir ağı oluşturun aile bireylerinizi oraya bağlayın sorun çözülür. (Aynı sorun bende de vardı bu yöntemle çözdüm) Genişletmek için tıkla... Çok kişi bağlandığı için mi böyle oluyor diyorsunuz? Evde tek ben kullanıyorum şu an.
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 1 Ekim 2022 #7 elemeys1 dedi: Çok kişi bağlandığı için mi böyle oluyor diyorsunuz? Evde tek ben kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Evet benim internetimde aynı sorun vardı herkesin internetini 1MB sabitledim haberi olanda yok tüm ping sorunlarım çözüldü Not: Bende de tek kullanırken sorun yoktu geceleri.
elemeys1 dedi: Çok kişi bağlandığı için mi böyle oluyor diyorsunuz? Evde tek ben kullanıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Evet benim internetimde aynı sorun vardı herkesin internetini 1MB sabitledim haberi olanda yok tüm ping sorunlarım çözüldü Not: Bende de tek kullanırken sorun yoktu geceleri.