talhaaaaa Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Oyun oynarken normalde 8 GB ve ustu RAM kullanırken laptopa SSD takıp sıfırladım. Şu anda maksımum 4 GB kullanıyor ve FPS dususleri yasıyorum. Sebebı ne olabılır?
Oyun oynarken normalde 8 GB ve ustu RAM kullanırken laptopa SSD takıp sıfırladım. Şu anda maksımum 4 GB kullanıyor ve FPS dususleri yasıyorum. Sebebı ne olabılır?
Marvin Kilopat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #2 Merhaba fps düşüşünün ram ile alakası genelde ilişkilendirilmez. Sıfırladıktan sonra driverları bütün sistemleri güncellediniz mi? Artı 0 Eksi
Merhaba fps düşüşünün ram ile alakası genelde ilişkilendirilmez. Sıfırladıktan sonra driverları bütün sistemleri güncellediniz mi?
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 1 Mart 2023 #3 Sistemde şu an kaç GB var gözüküyor? Artı 0 Eksi
KS KS talhaaaaa Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #4 Againbirth dedi: Sistemde şu an kaç GB var gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Az önce 5GB bostaydı şu anda 8 olmuş. Maksımum16 onda bir sıkıntı yok Marvin dedi: Merhaba FPS düşüşünün RAM ile alakası genelde ilişkilendirilmez. Sıfırladıktan sonra driverları bütün sistemleri güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Birkaç Game surucusu harıc guncel şu anda onları guncellıyorum Marvin dedi: Merhaba FPS düşüşünün RAM ile alakası genelde ilişkilendirilmez. Sıfırladıktan sonra driverları bütün sistemleri güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemek işe yaramadı hocam Dosya Ekleri resim_2023-03-01_170722513.png 3,1 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
Againbirth dedi: Sistemde şu an kaç GB var gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Az önce 5GB bostaydı şu anda 8 olmuş. Maksımum16 onda bir sıkıntı yok Marvin dedi: Merhaba FPS düşüşünün RAM ile alakası genelde ilişkilendirilmez. Sıfırladıktan sonra driverları bütün sistemleri güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Birkaç Game surucusu harıc guncel şu anda onları guncellıyorum Marvin dedi: Merhaba FPS düşüşünün RAM ile alakası genelde ilişkilendirilmez. Sıfırladıktan sonra driverları bütün sistemleri güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Güncellemek işe yaramadı hocam
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 3 Mart 2023 #5 talhaaaaa dedi: Güncellemek işe yaramadı hocam Genişletmek için tıkla... Attığın fotoğrafta sorun yok. Sisteminde 16 GB Ram var. Disk belleği dosyası dediği şey sanal RAM. Bu konudan ne olduğuna bakabilirsin. Artı 0 Eksi
talhaaaaa dedi: Güncellemek işe yaramadı hocam Genişletmek için tıkla... Attığın fotoğrafta sorun yok. Sisteminde 16 GB Ram var. Disk belleği dosyası dediği şey sanal RAM. Bu konudan ne olduğuna bakabilirsin.