F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 25 Ekim 2022 #32 Ban yememek için mikrofonu kapatıp gerçek hayatta kısık sesle (evdekiler duymasın diye) söverim.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 25 Ekim 2022 #33 FurkanKutlu dedi: Ban yememek için mikrofonu kapatıp gerçek hayatta kısık sesle (evdekiler duymasın diye) söverim. Genişletmek için tıkla... Yaşandı yaşanıyor...
FurkanKutlu dedi: Ban yememek için mikrofonu kapatıp gerçek hayatta kısık sesle (evdekiler duymasın diye) söverim. Genişletmek için tıkla... Yaşandı yaşanıyor...
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 25 Ekim 2022 #34 Kötü olduğu alanlar hakkında eleştiri yaparım.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 25 Ekim 2022 #35 Sesi kısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sesi kısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Ekim 2022 #36 FurkanKutlu dedi: Ban yememek için mikrofonu kapatıp gerçek hayatta kısık sesle (evdekiler duymasın diye) söverim. Genişletmek için tıkla... Bir an hayal ettim gülmekten çenem yamuldu. :d
FurkanKutlu dedi: Ban yememek için mikrofonu kapatıp gerçek hayatta kısık sesle (evdekiler duymasın diye) söverim. Genişletmek için tıkla... Bir an hayal ettim gülmekten çenem yamuldu. :d
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 25 Ekim 2022 #37 Bugün Valorant denen şahsiyetsiz oyunda adam rakibi vuramadım diye bir anda sövdü. Bende dayanamadım dümdüz kürek kemiğinden kaval çıkartmayı başardım. Onun için Single Player oyunlar daha rahat geliyor.
Bugün Valorant denen şahsiyetsiz oyunda adam rakibi vuramadım diye bir anda sövdü. Bende dayanamadım dümdüz kürek kemiğinden kaval çıkartmayı başardım. Onun için Single Player oyunlar daha rahat geliyor.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 25 Ekim 2022 #38 UserHakan dedi: Sesi kısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gülmekten masaya yumruk atmak yerine kafamın arkasına yumruk attım. :d Hala acıyor.
UserHakan dedi: Sesi kısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gülmekten masaya yumruk atmak yerine kafamın arkasına yumruk attım. :d Hala acıyor.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 25 Ekim 2022 #39 Artık hiç umursamıyorum. Herkese öneririm. Adama hiç hakaret kullanmadan rahat takılarak tahrik ediyorum. En mükemmel şekil bu bence.
Artık hiç umursamıyorum. Herkese öneririm. Adama hiç hakaret kullanmadan rahat takılarak tahrik ediyorum. En mükemmel şekil bu bence.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 25 Ekim 2022 #40 495477 dedi: Biri bana küfür ederse sövmeye Kanal İstanbul'dan başlarım. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım demekki kANAL BRAZZistanbul'dan sövmeye başlarsın. UserHakan dedi: Sesi kısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dinlerken ekmek yiyordum. Gülmekten az kalsın boğuluyordum Çocuk çocuğun annesine annesinin yanında sövüyor baya acıdım rahmetliye. Son düzenleme: 25 Ekim 2022
495477 dedi: Biri bana küfür ederse sövmeye Kanal İstanbul'dan başlarım. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım demekki kANAL BRAZZistanbul'dan sövmeye başlarsın. UserHakan dedi: Sesi kısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dinlerken ekmek yiyordum. Gülmekten az kalsın boğuluyordum Çocuk çocuğun annesine annesinin yanında sövüyor baya acıdım rahmetliye.