Oyunda tehdit edildim

Pierry

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 1 saat önce CS:GO'da rekabetçi maçı oynuyordum. Formumdaydım iyi vuruyordum, sonra karşı takımdan 2 kişi beni önce sorguladılar “ayıp değil mi yaptığın” falan diye hile olduğumu düşündüler. Ondan sonra ben de “kankalarım hile değilim” deyince küfür etmeye başladılar. Ondan sonra seni “evinden aldırmayanı *****”, “ben fırat delibaşın yeğeniyim” vesaire vesaire tehdit edildim, sizce bir şey yapabilirler mi?
Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
xD normal Türk insanı aldırış etme. Oyun nickin ile seni bulacak değiller.

Senden olsa olsa karabaş olur deseydin. Ben anabacı kayar telefon numarası isterdim. İsim soy isim sallar bende onun yeğeniyim der aratırdım uğraşır hattı değiştirirdim. Bir şey yapamaz o klavye delikanlısı.

fırat delibaş evet bende polat alemdar ya geçin kardeşim bu işlerim fırat delibaşın yiğeni gidecek cs oynayacak sonra seni tehtit edecek amcasına ne diyecek şey amca adam hileydi ondan şey yaptım la inanmayın böyle şeylere beyin yaşları gelişmemiş onların

"Selamımı söyle." deseydin. Adamların yaptığına bak. Report ettin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…