KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #11 LorenzoMatterhorn dedi: Hiçbir şey yapamaz için rahat olsun. Biraz erkek ol her tehdit edenden korkma. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir olay yaşadım bir de seni halledeceğim deyip çıkınca sadece öyle bir şey söz konusu olabilir mi diye tereddüt ettim maalesef ülke sapıttığı için artık.
LorenzoMatterhorn dedi: Hiçbir şey yapamaz için rahat olsun. Biraz erkek ol her tehdit edenden korkma. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir olay yaşadım bir de seni halledeceğim deyip çıkınca sadece öyle bir şey söz konusu olabilir mi diye tereddüt ettim maalesef ülke sapıttığı için artık.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #12 KNT1 dedi: Dalga geçilecek bir konu değil seni halledeceğim tabiri kullandı. Genişletmek için tıkla... Bunu her 10 Valorant oyuncusundan 9'u her maçta söylüyor korkmanıza gerek yok hocam.
KNT1 dedi: Dalga geçilecek bir konu değil seni halledeceğim tabiri kullandı. Genişletmek için tıkla... Bunu her 10 Valorant oyuncusundan 9'u her maçta söylüyor korkmanıza gerek yok hocam.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 910 Çözümler 13 29 Kasım 2024 #13 uğurcan88 dedi: Bunu her 10 Valorant oyuncusundan 9'u her maçta söylüyor korkmanıza gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Geriye kalan 1 kişi de mikrofon kapalı küfrediyor
uğurcan88 dedi: Bunu her 10 Valorant oyuncusundan 9'u her maçta söylüyor korkmanıza gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Geriye kalan 1 kişi de mikrofon kapalı küfrediyor
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 29 Kasım 2024 #14 KNT1 dedi: Dalga geçilecek bir konu değil seni halledeceğim tabiri kullandı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KNT1 dedi: Dalga geçilecek bir konu değil seni halledeceğim tabiri kullandı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #15 uğurcan88 dedi: Bunu her 10 Valorant oyuncusundan 9'u her maçta söylüyor korkmanıza gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda.
uğurcan88 dedi: Bunu her 10 Valorant oyuncusundan 9'u her maçta söylüyor korkmanıza gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #16 HiquaTR dedi: Geriye kalan 1 kişi de mikrofon kapalı küfrediyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam farklı Server'dan olduğu için küfür etmeyi bilmiyor
HiquaTR dedi: Geriye kalan 1 kişi de mikrofon kapalı küfrediyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam farklı Server'dan olduğu için küfür etmeyi bilmiyor
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #17 16 Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda.
16 Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #18 KNT1 dedi: Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda. Genişletmek için tıkla... Ülkelik bir durum yok her ülkede böyle oyuncular oluyor sonuçta rekabetçi bir oyun ve oynayan oyuncuların %80'i ergen çoluk çocuk.
KNT1 dedi: Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda. Genişletmek için tıkla... Ülkelik bir durum yok her ülkede böyle oyuncular oluyor sonuçta rekabetçi bir oyun ve oynayan oyuncuların %80'i ergen çoluk çocuk.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 29 Kasım 2024 #19 Çocuk musun yoksa trolluk mu yapiyorsun çözemedim.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #20 KNT1 dedi: 16 Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz olma ihtimali sıfırın altında sıfır. İçini bir rahat tut bu kadar ufak bir şeyden tırsıyorsan ohoo.
KNT1 dedi: 16 Ülke sapıttığı için sadece tereddüt ettim öyle korkudan titreme gibi bir olay olmadı yani Allah'ın izni ile Allah var yanımızda. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz olma ihtimali sıfırın altında sıfır. İçini bir rahat tut bu kadar ufak bir şeyden tırsıyorsan ohoo.