Oyunda tehdit edilmek

Yok hocam 40 kilo zarganadan başka bir şey değiller. Hiçbir şey yapamazlar.
Cevap için sağolun sadece tereddüt ettim Valorant gibi oyunlarda bunu çok gördüm ama tereddüt ettim bu sefer Allah var yanımızda

Hiçbir şey olmaz olma ihtimali sıfırın altında sıfır. İçini bir rahat tut bu kadar ufak bir şeyden tırsıyorsan ohoo.

Yok hocam tırsmak değil Valorant gibi oyunlarda çok karşılaştım ve bazı yerlerde deli insanlar var o yüzden tereddüt ettim Allah var yanımızda dediğim gibi.

Dayı hiçbir şey olmaz ben günde en az 5 tane böyle keklik avlıyorum.

Biraz korkak gibi geldi trollük yaptığını sanmam.

Sürekli Allah var yanimizda filan var diyor. Bende Müslüman'ım da niye surekli dile getiriyor çözemedim aklima bu geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hiçbir şey olmaz.
Önüne gelen sana boyle bir laf soyleyince bir şey yapamiyor.

Patladım harika.

Dikkatli olun ve insanları susturarak oynayın. Oyun işaretlerini kullanın. Şöyle düşün sanki oyunda botlar var, siz de işaret veriyorsunuz onlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne diyelim yüce isa bizi kutsasın mı diyeyim.

Hocam ne diyelim yüce isa bizi kutsasın mı diyeyim.

Dikkatli olun ve insanları susturarak oynayın. Oyun işaretlerini kullanın. Şöyle düşün sanki oyunda botlar var, siz de işaret veriyorsunuz onlara.

Sonra niye infolarımı dinlemiyorsunuz deyip oyunu trollemeye başlarlar

Üstteki insanlara aynısını anlatmaya çalışıyorum ama anlamadılar dediğim gibi korktuğumdan değil tereddüt ettim böyle olunca yaşanma ihtimali var mı sordum sadece saçma cevaplar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…