Yok hocam tırsmak değil Valorant gibi oyunlarda çok karşılaştım ve bazı yerlerde deli insanlar var o yüzden tereddüt ettim Allah var yanımızda dediğim gibi.
Sürekli Allah var yanimizda filan var diyor. Bende Müslüman'ım da niye surekli dile getiriyor çözemedim aklima bu geldi.
Hiçbir şey olmaz.
Önüne gelen sana boyle bir laf soyleyince bir şey yapamiyor.
Sürekli Allah var yanimizda filan var diyor. Bende Müslüman'ım da niye surekli dile getiriyor çözemedim aklima bu geldi.
Hiçbir şey olmaz.
Arkadaşlar oyun oynarken bir kişi ile aramızda tartışma çıktı tartışmanın sonunda adam bana küfredip tehdit edip çıktı ama üstü kapalı. Sizce ne yapabilir? Aileme zarar verme gibi bir durum söz konusu olur mu?
Hiçbir şey olmaz.
Hiçbir şey olmaz.
Üstteki insanlara aynısını anlatmaya çalışıyorum ama anlamadılar dediğim gibi korktuğumdan değil tereddüt ettim böyle olunca yaşanma ihtimali var mı sordum sadece saçma cevaplar geliyor.