7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 29 Kasım 2024 #31 uğurcan88 dedi: Sonra niye infolarımı dinlemiyorsunuz deyip oyunu trollemeye başlarlar Genişletmek için tıkla... Sinyaller var yani. Sohbet belli ki işe yaramıyor. Sinyal atsın, uymazsa trollesin . KNT1 dedi: Üstteki insanlara aynısını anlatmaya çalışıyorum ama anlamadılar dediğim gibi korktuğumdan değil tereddüt ettim böyle olunca yaşanma ihtimali var mı sordum sadece saçma cevaplar geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben korktuğunuzdan demedim zaten. Uğraşmayın manyaklar ile diye. Bunlarla 10 sn. bile diyaloğa girmeyin.
uğurcan88 dedi: Sonra niye infolarımı dinlemiyorsunuz deyip oyunu trollemeye başlarlar Genişletmek için tıkla... Sinyaller var yani. Sohbet belli ki işe yaramıyor. Sinyal atsın, uymazsa trollesin . KNT1 dedi: Üstteki insanlara aynısını anlatmaya çalışıyorum ama anlamadılar dediğim gibi korktuğumdan değil tereddüt ettim böyle olunca yaşanma ihtimali var mı sordum sadece saçma cevaplar geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben korktuğunuzdan demedim zaten. Uğraşmayın manyaklar ile diye. Bunlarla 10 sn. bile diyaloğa girmeyin.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #32 Heunzey dedi: Ben size boyle bir şey soyleyin dedigimi hatırlamıyorum. Psikologa gitmeyi düşündünüz mu? Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamamışsınız Allah demeyelimde ne diyelim diyorum. Ayrıca böyle bir konuyu neden troll amaçla açayım anlayamadım.
Heunzey dedi: Ben size boyle bir şey soyleyin dedigimi hatırlamıyorum. Psikologa gitmeyi düşündünüz mu? Genişletmek için tıkla... Siz beni anlamamışsınız Allah demeyelimde ne diyelim diyorum. Ayrıca böyle bir konuyu neden troll amaçla açayım anlayamadım.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 29 Kasım 2024 #33 KNT1 dedi: Siz beni anlamamışsınız Allah demeyelimde ne diyelim diyorum. Genişletmek için tıkla... Saka mi yapiyorsun yoksa bilerek mi yapiyorsun? Niye sürekli dile getiriyorsun dalga gecermis gibi. Bunu soruyorum.
KNT1 dedi: Siz beni anlamamışsınız Allah demeyelimde ne diyelim diyorum. Genişletmek için tıkla... Saka mi yapiyorsun yoksa bilerek mi yapiyorsun? Niye sürekli dile getiriyorsun dalga gecermis gibi. Bunu soruyorum.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #34 Zaten direk oyuna devam ettim hocam. 706111 dedi: Sinyaller var yani. Sohbet belli ki işe yaramıyor. Sinyal atsın, uymazsa trollesin . Ben korktuğunuzdan demedim zaten. Uğraşmayın manyaklar ile diye. Bunlarla 10 sn. bile diyaloğa girmeyin. Genişletmek için tıkla... Heunzey dedi: Saka mi yapiyorsun yoksa bilerek mi yapiyorsun? Niye sürekli dile getiriyorsun dalga gecermis gibi. Bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Allah'ın ismini dile getirmekte yanlış bir şey mi var?
Zaten direk oyuna devam ettim hocam. 706111 dedi: Sinyaller var yani. Sohbet belli ki işe yaramıyor. Sinyal atsın, uymazsa trollesin . Ben korktuğunuzdan demedim zaten. Uğraşmayın manyaklar ile diye. Bunlarla 10 sn. bile diyaloğa girmeyin. Genişletmek için tıkla... Heunzey dedi: Saka mi yapiyorsun yoksa bilerek mi yapiyorsun? Niye sürekli dile getiriyorsun dalga gecermis gibi. Bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Allah'ın ismini dile getirmekte yanlış bir şey mi var?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.012 Çözümler 25 29 Kasım 2024 #35 KNT1 dedi: Zaten direk oyuna devam ettim hocam. Allah'ın ismini dile getirmekte yanlış bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Laf anlatilmaz size kapiniz caldigi zaman durumu anlarsiniz, iyi günler.
KNT1 dedi: Zaten direk oyuna devam ettim hocam. Allah'ın ismini dile getirmekte yanlış bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Laf anlatilmaz size kapiniz caldigi zaman durumu anlarsiniz, iyi günler.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #36 Heunzey dedi: Laf anlatilmaz size kapiniz caldigi zaman durumu anlarsiniz, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam anlayamadımki ne demek istediğinizi sadece yanlış bir şey yaptıysam dile getirin.
Heunzey dedi: Laf anlatilmaz size kapiniz caldigi zaman durumu anlarsiniz, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Hocam anlayamadımki ne demek istediğinizi sadece yanlış bir şey yaptıysam dile getirin.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #37 Hiçbir şey olmaz merak etmeyin.
non4me Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 245 Çözümler 3 30 Kasım 2024 #38 20'li yaşlara gelince buraya konu açtığın için güleceğin bir anı sadece kardeşim.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 458 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #39 non4me dedi: 20'li yaşlara gelince buraya konu açtığın için güleceğin bir anı sadece kardeşim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle olacak
non4me dedi: 20'li yaşlara gelince buraya konu açtığın için güleceğin bir anı sadece kardeşim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle olacak
Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 30 Kasım 2024 #40 KNT1 dedi: Valorant gibi oyunlarda çok karşılaştım. Genişletmek için tıkla... İlk defa yaşıyorum demedinmi bro bizi işletiyorsun sanki.
KNT1 dedi: Valorant gibi oyunlarda çok karşılaştım. Genişletmek için tıkla... İlk defa yaşıyorum demedinmi bro bizi işletiyorsun sanki.