Oyundaki yan hesapları adminler görebilir mi?

tsunade

Femtopat
Daha fazla  
Oyunda yeni hesap açacağım fakat adminler anlar mı bunu? (hangi oyun olduğunu sormayın) eski hesaplarımda kötü şeyler yaşadım yenisini farklı bir Gmail ile açsam anlarlar mi?

Ban yemedim ama +18 konuşmuştum hic bisey olmadı daha önce.

Bugün yapılan bir şikayetin kapına gelmesi uzun vakit alacağı için erken konuşmazdım. Bugün bana istediğini söyle o kanıtları alıp suç duyurusunda bulunmam, incelenmesi, kabul edilmesi, firma ile görüşülüp bilgilerin talep edilmesi, aynı isim ve soyadda başka kişiler olma ihtimaline karşılık IP adresinin incelenmesi, onay sırasında kullanıldıysa telefon numarasından da teyit vb. bunlar günler ya da haftalar sürecek işler değil. Bir şikayetin kapına gelmesi bazen yıllar bile sürebiliyor.

Bugün yapılan bir şikayetin kapına gelmesi uzun vakit alacağı için erken konuşmazdım. Bugün bana istediğini söyle o kanıtları alıp suç duyurusunda bulunmam, incelenmesi, kabul edilmesi, firma ile görüşülüp bilgilerin talep edilmesi, aynı isim ve soyadda başka kişiler olma ihtimaline karşılık IP adresinin incelenmesi, onay sırasında kullanıldıysa telefon numarasından da teyit vb. bunlar günler ya da haftalar sürecek işler değil. Bir şikayetin kapına gelmesi bazen yıllar bile sürebiliyor.
Anladım tesekkur ederim

Dostum ne yaptığına göre değişir. Üstü kapalı anlattığın için başına ne gelir söylemek zor. Basit küfürleşmeyse birşey olmaz. Ama daha fazlasıysa herşey olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı