emir.d Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Diğer monitörüme oyun içindeyken tıkladığımda oyun alta iniyor. Birkaç yere baktım çerçeve modunda oynayın diyorlar ama tam ekranda oynamak istiyorum. Bir de monitörü ayırmaktan bahsediyorlardı. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Diğer monitörüme oyun içindeyken tıkladığımda oyun alta iniyor. Birkaç yere baktım çerçeve modunda oynayın diyorlar ama tam ekranda oynamak istiyorum. Bir de monitörü ayırmaktan bahsediyorlardı. Yardımcı olursanız sevinirim.
sergun Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 666 Çözümler 7 3 Haziran 2023 #2 Borderless windowed modunda oynamanız gerekli. Artı 0 Eksi
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Yaklaşık 5 yıldan daha fazladır birden fazla monitör kurulumu kullanıyorum. Dediğin gayet normal, yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Yaklaşık 5 yıldan daha fazladır birden fazla monitör kurulumu kullanıyorum. Dediğin gayet normal, yapacak bir şey yok.