Bir de MSI Afterburner kurdum fakat açtıktan sonra oyuna girince oyunu Alt+Tab'a aldığımda tekrar oyuna girdiğimde 1-2 saniye oyun geliyor, sonra görüntü donuyor. PC çalışıyor, sadece ekran donuyor.
Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Çözünürlüğü değiştirince de aynı sıkıntı oluyor.
Bu aptal sorun radeon 2020 güncellemesinden sonra olmaya başladı. RX 570 kullanıcısıyım hiç bir sorunum yoktu ta ki Radeon Software güncellenene kadar. Tıpatıp aynı sorun bende de var geçici çözüm olarak oyun donunca Windows + G yapıp Game Bar açıyorum öyle geçiyor ama her seferinde yapmak bayıyor çözüm bulan varsa yazsın gözünüzü seveyim.
2020 güncellemesi bende de sorunlara yol açılıyor, en güncel hali bile problem çıkardı, bende 2019 ile devam ediyorum. 3 defa güncelleme alan bir driverin böyle temel problemler çıkarması can sıkıyor.
Bu aptal sorun radeon 2020 güncellemesinden sonra olmaya başladı. RX 570 kullanıcısıyım hiç bir sorunum yoktu ta ki Radeon Software güncellenene kadar. Tıpatıp aynı sorun bende de var geçici çözüm olarak oyun donunca Windows + G yapıp Game Bar açıyorum öyle geçiyor ama her seferinde yapmak bayıyor çözüm bulan varsa yazsın gözünüzü seveyim.
20.1.2 sürümünde güncelleme denetleme yeri sıkıntılı, takılıp kalıyor. İnternet sitesinde gir, ekran kartı modelin zaten en son sürümü, 20.1.3 şuan. Eski sürümü silmene gerek yok, indir, yükle.