kanka laptop kullanıyorum ve mouse imleci donuyordan kastım bi tane donuyor yanına bi tane daha geliyor ve onu hareket ettirebiliyorum sol veya sağ klik attıgımda ise geri geliyor yani alt z açılıyor ama gözükmüyor gibi bişimouse veya monitörün bir softwaresini yükledinmi? Şey gibi razer synapse. Tuşları ona ayarlamışta olabilirsin
Alt + z eğer yanlış bilmiyorsam bir kısayol yani böyle ek mosue imleci yaratan bir kısayol olabilirkanka laptop kullanıyorum ve mouse imleci donuyordan kastım bi tane donuyor yanına bi tane daha geliyor ve onu hareket ettirebiliyorum sol veya sağ klik attıgımda ise geri geliyor yani alt z açılıyor ama gözükmüyor gibi bişi
eğer nvidida ekran kartı kullanıyosan nvidia ayar kısmı açılıyor diye biliyorumkanka laptop kullanıyorum ve mouse imleci donuyordan kastım bi tane donuyor yanına bi tane daha geliyor ve onu hareket ettirebiliyorum sol veya sağ klik attıgımda ise geri geliyor yani alt z açılıyor ama gözükmüyor gibi bişi
alt z yi ben oyunlarda klip almak için kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar bu sorun yoktu bi kaç gün önce başladıAlt + z eğer yanlış bilmiyorsam bir kısayol yani böyle ek mosue imleci yaratan bir kısayol olabilir
eğer nvidida ekran kartı kullanıyosan nvidia ayar kısmı açılıyor diye biliyorum
Hocam yanlış anlamayın hiç bi fikrim yok ama eğer nvidia ekran kartı kullanıyosan sorun bu yüzden olabilir çünkü alt z yapınca direk nvidia ayar kısmı açılıyor. diğer benzer veya aynı konulara bakmanızı özellikle tavsiye ederim. Biraz baktımda aynı sorunu yaşayan kişiler de varmış.alt z yi ben oyunlarda klip almak için kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar bu sorun yoktu bi kaç gün önce başladı
evet var bende baktım çözemedigim için konuyu açtım yinede teşekkürlerHocam yanlış anlamayın hiç bi fikrim yok ama eğer nvidia ekran kartı kullanıyosan sorun bu yüzden olabilir çünkü alt z yapınca direk nvidia ayar kısmı açılıyor. diğer benzer veya aynı konulara bakmanızı özellikle tavsiye ederim. Biraz baktımda aynı sorunu yaşayan kişiler de varmış.
Rica ederim.evet var bende baktım çözemedigim için konuyu açtım yinede teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.