Oyundayken ALT+Z yapınca mouse imleci donuyor

herz60

Femtopat
Daha fazla  
Herhangi bir oyuna girip alt+Z basınca ekran gelmiyor ve mouse donup 2. bir imleç geliyor ama oyunda değilken alt+Z basabiliyorum. Çözümü nedir? Ne olur yardım edin.

mouse veya monitörün bir softwaresini yükledinmi? Şey gibi razer synapse. Tuşları ona ayarlamışta olabilirsin
kanka laptop kullanıyorum ve mouse imleci donuyordan kastım bi tane donuyor yanına bi tane daha geliyor ve onu hareket ettirebiliyorum sol veya sağ klik attıgımda ise geri geliyor yani alt z açılıyor ama gözükmüyor gibi bişi

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-25 at 22.38.41.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-25 at 22.38.41.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 29
kanka laptop kullanıyorum ve mouse imleci donuyordan kastım bi tane donuyor yanına bi tane daha geliyor ve onu hareket ettirebiliyorum sol veya sağ klik attıgımda ise geri geliyor yani alt z açılıyor ama gözükmüyor gibi bişi
Alt + z eğer yanlış bilmiyorsam bir kısayol yani böyle ek mosue imleci yaratan bir kısayol olabilir

eğer nvidida ekran kartı kullanıyosan nvidia ayar kısmı açılıyor diye biliyorum

Alt + z eğer yanlış bilmiyorsam bir kısayol yani böyle ek mosue imleci yaratan bir kısayol olabilir

eğer nvidida ekran kartı kullanıyosan nvidia ayar kısmı açılıyor diye biliyorum
alt z yi ben oyunlarda klip almak için kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar bu sorun yoktu bi kaç gün önce başladı

alt z yi ben oyunlarda klip almak için kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar bu sorun yoktu bi kaç gün önce başladı
Hocam yanlış anlamayın hiç bi fikrim yok ama eğer nvidia ekran kartı kullanıyosan sorun bu yüzden olabilir çünkü alt z yapınca direk nvidia ayar kısmı açılıyor. diğer benzer veya aynı konulara bakmanızı özellikle tavsiye ederim. Biraz baktımda aynı sorunu yaşayan kişiler de varmış.

Hocam yanlış anlamayın hiç bi fikrim yok ama eğer nvidia ekran kartı kullanıyosan sorun bu yüzden olabilir çünkü alt z yapınca direk nvidia ayar kısmı açılıyor. diğer benzer veya aynı konulara bakmanızı özellikle tavsiye ederim. Biraz baktımda aynı sorunu yaşayan kişiler de varmış.
evet var bende baktım çözemedigim için konuyu açtım yinede teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı