K KeremN Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #11 erme dedi: Ekran kartı modeli nedir? Termal bakımlarını ne zaman yaptınız? Genişletmek için tıkla... Asus Geforce gtx 560 ti dün yaptım termal macun kurumuştu güzelce temizleyip yeni sürdüm
erme dedi: Ekran kartı modeli nedir? Termal bakımlarını ne zaman yaptınız? Genişletmek için tıkla... Asus Geforce gtx 560 ti dün yaptım termal macun kurumuştu güzelce temizleyip yeni sürdüm
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #12 KeremN dedi: ASUS GeForce GTX 560 Ti dün yaptım termal macun kurumuştu güzelce temizleyip yeni sürdüm Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu tam oturtamamış olma ihtimaliniz yüksek. Tekrardan söküp termal macun iki bloğa da temas etmiş mi kontrol ediniz mümkünse resim ekleyin buraya.
KeremN dedi: ASUS GeForce GTX 560 Ti dün yaptım termal macun kurumuştu güzelce temizleyip yeni sürdüm Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu tam oturtamamış olma ihtimaliniz yüksek. Tekrardan söküp termal macun iki bloğa da temas etmiş mi kontrol ediniz mümkünse resim ekleyin buraya.
K KeremN Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #13 soldaki gri şeye değmiyodu başta biraz daha sürdüm gri yere sonra taktım Dosya Ekleri 20220129_135203.jpg 166 KB · Görüntüleme: 47
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #14 KeremN dedi: Soldaki gri şeye değmiyordu başta biraz daha sürdüm gri yere sonra taktım Genişletmek için tıkla... Soğutucuya hiç değmemiş ki. Daha fazla sürmeniz bir şeyi değiştirmez bu durumda.
KeremN dedi: Soldaki gri şeye değmiyordu başta biraz daha sürdüm gri yere sonra taktım Genişletmek için tıkla... Soğutucuya hiç değmemiş ki. Daha fazla sürmeniz bir şeyi değiştirmez bu durumda.
K KeremN Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #15 hasuna dedi: Soğutucuya hiç değmemiş ki. Daha fazla sürmeniz bir şeyi değiştirmez bu durumda. Genişletmek için tıkla... Daha fazla sürmedim ki yeteri kadar sürdüm geri taktım.
hasuna dedi: Soğutucuya hiç değmemiş ki. Daha fazla sürmeniz bir şeyi değiştirmez bu durumda. Genişletmek için tıkla... Daha fazla sürmedim ki yeteri kadar sürdüm geri taktım.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 30 Ocak 2022 #16 KeremN dedi: Daha fazla sürmedim ki yeteri kadar sürdüm geri taktım. Genişletmek için tıkla... Isınmasının sebebi soğutma bloğuna temas olmaması yüzünden. Bu şekilde zarar verirsiniz kullanırsanız. Sogutma bloğundaki gri şey siliniyor mu?
KeremN dedi: Daha fazla sürmedim ki yeteri kadar sürdüm geri taktım. Genişletmek için tıkla... Isınmasının sebebi soğutma bloğuna temas olmaması yüzünden. Bu şekilde zarar verirsiniz kullanırsanız. Sogutma bloğundaki gri şey siliniyor mu?
K KeremN Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #17 hasuna dedi: Isınmasının sebebi soğutma bloğuna temas olmaması yüzünden. Bu şekilde zarar verirsiniz kullanırsanız. Sogutma bloğundaki gri şey siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
hasuna dedi: Isınmasının sebebi soğutma bloğuna temas olmaması yüzünden. Bu şekilde zarar verirsiniz kullanırsanız. Sogutma bloğundaki gri şey siliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.058 Çözümler 47 Yer Mersin 31 Ocak 2022 #18 KeremN dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... O gri şey kurumuş macuna benziyor. Alkolle silmeyi deneyin orası iletimi engeller.
KeremN dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... O gri şey kurumuş macuna benziyor. Alkolle silmeyi deneyin orası iletimi engeller.
K KeremN Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #19 Emrecngz dedi: O gri şey kurumuş macuna benziyor. Alkolle silmeyi deneyin orası iletimi engeller. Genişletmek için tıkla... yeni sürdüm kurumuştu önceden
Emrecngz dedi: O gri şey kurumuş macuna benziyor. Alkolle silmeyi deneyin orası iletimi engeller. Genişletmek için tıkla... yeni sürdüm kurumuştu önceden