Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Oyuna girdiğim zaman Discord mikrofonum devre dışı kalıyor. Yönetici olarak çalıştırsam da sorun hala çözülmedi.
Oyuna girdiğim zaman Discord mikrofonum devre dışı kalıyor. Yönetici olarak çalıştırsam da sorun hala çözülmedi.
R rainboy Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Discord'u yönetci olarak çalıştırıyor musun! Artı 0 Eksi
KS KS Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 rainboy dedi: Discord'u yönetci olarak çalıştırıyor musun! Genişletmek için tıkla... Belirttiğim üzere evet. Yönetici olarak çalıştırdığımı özellikle belirttim. Artı 0 Eksi
rainboy dedi: Discord'u yönetci olarak çalıştırıyor musun! Genişletmek için tıkla... Belirttiğim üzere evet. Yönetici olarak çalıştırdığımı özellikle belirttim.
R rainboy Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #4 Leodamar dedi: Belirttiğim üzere evet. Yönetici olarak çalıştırdığımı özellikle belirttim. Genişletmek için tıkla... Özür onu atlamışım. Artı 0 Eksi
Leodamar dedi: Belirttiğim üzere evet. Yönetici olarak çalıştırdığımı özellikle belirttim. Genişletmek için tıkla... Özür onu atlamışım.