Çözüldü Oyundayken ikinci monitöre geçememek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan karaer

Centipat
2. mönitör aldım ve ben oyundayken aynı anda soldaki monitörde de dolaşmak istiyorum. Mesela arkadaşıma mesaj yazmak istiyorum ama bu olmuyor. Oyundayken diğer mönitöre illa alt Tab yapmak zorundayım ve ben bunu istemiyorum. Programı falan varsa yüklerim şöylede olur oyundayken mesela alt tuşuna basılı tutup mouseu sola kaydırarak da geçebilirim nasıl yaparım?

Edit: Bir program varmış yükledim quick setup diye onda oyundayken sağ monitöre hiçbir tuşa basmadan geçebiliyorum ama 2. monitörde herhangi bir tuşa başağım oyun alta alınıyor. Eski haline dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genellikle pubg csgo apex ets2 gibi oyuar oynuyorum mesela ets ile oynarken soldaki monitordede discorddan mesaj atmak istiyorum
Onun için Win + Tab yap ve ikinci masaüstünü oluşturup, ikinci monitöre at birinden ETS 2 oynarken diğerinden de Dc'den mesaj at. Ama eğer bilgisayarının işlemcisi iyi değilse yapmamanı öneririm.
Bir çok oyun çift değil üç monitör destekliyor Cross'un ekranın boşluğuna gelmesin diye. Oyunun ismini söylersen buradaki daha çok kişi sana yardımcı olabilir.

Genellikle pubg csgo apex ets2 gibi oyuar oynuyorum mesela ets ile oynarken soldaki monitordede discorddan mesaj atmak istiyorum

Onun için Win + Tab yap ve ikinci masaüstünü oluşturup, ikinci monitöre at birinden ETS 2 oynarken diğerinden de Dc'den mesaj at. Ama eğer bilgisayarının işlemcisi iyi değilse yapmamanı öneririm.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…