L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 MSI Afterburn'ü kullanmıyorum AMD kartlarda sıkıntı oluyor diye. Radeon Software de işlemci sıcaklığını göstermiyor. Ryzen Master oyun esnasında bilgi verebilir mi?
MSI Afterburn'ü kullanmıyorum AMD kartlarda sıkıntı oluyor diye. Radeon Software de işlemci sıcaklığını göstermiyor. Ryzen Master oyun esnasında bilgi verebilir mi?
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 letranger dedi: MSI Afterburn'ü kullanmıyorum AMD kartlarda sıkıntı oluyor diye. Radeon Software de işlemci sıcaklığını göstermiyor. Ryzen Master oyun esnasında bilgi verebilir mi? Genişletmek için tıkla... FPS Monitor programını indirebilirsin.
letranger dedi: MSI Afterburn'ü kullanmıyorum AMD kartlarda sıkıntı oluyor diye. Radeon Software de işlemci sıcaklığını göstermiyor. Ryzen Master oyun esnasında bilgi verebilir mi? Genişletmek için tıkla... FPS Monitor programını indirebilirsin.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.581 Çözümler 83 23 Haziran 2021 #3 letranger dedi: MSI Afterburn'ü kullanmıyorum AMD kartlarda sıkıntı oluyor diye. Genişletmek için tıkla... Bunun kaynağı nedir? Bir çok kullanıcı kullanmakta.
letranger dedi: MSI Afterburn'ü kullanmıyorum AMD kartlarda sıkıntı oluyor diye. Genişletmek için tıkla... Bunun kaynağı nedir? Bir çok kullanıcı kullanmakta.
3 389072 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #4 MSI Afterburner sorun çıkarmıyor, yani bende çıkarmadı MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2021
L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #5 Furkan1461 dedi: Bunun kaynağı nedir? Bir çok kullanıcı kullanmakta. Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: MSI Afterburner sorun çıkarmıyor, yani bende çıkarmadı MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım çok ısındığı ve oyundan atıp durduğu zamanlarda forumlara bakarken söylenelerden biri de afterburner ile amd radeon yazılımının çakıştığı, fan devirlerinde, voltajda vs. sıkıntı yarattığıydı. O zamandan beri kurmuyorum afterburnerı.
Furkan1461 dedi: Bunun kaynağı nedir? Bir çok kullanıcı kullanmakta. Genişletmek için tıkla... 389072 dedi: MSI Afterburner sorun çıkarmıyor, yani bende çıkarmadı MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım çok ısındığı ve oyundan atıp durduğu zamanlarda forumlara bakarken söylenelerden biri de afterburner ile amd radeon yazılımının çakıştığı, fan devirlerinde, voltajda vs. sıkıntı yarattığıydı. O zamandan beri kurmuyorum afterburnerı.