Erim Işıl Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı. Camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl? Dosya Ekleri 1688124873984.png 3,9 MB · Görüntüleme: 60
Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı. Camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl?
A Archermen Centipat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #2 Erim Işıl dedi: Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı. Camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi vermek istemem ama PUBG gibi bir oyun için normal gibi bana göre.
Erim Işıl dedi: Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı. Camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi vermek istemem ama PUBG gibi bir oyun için normal gibi bana göre.
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 30 Haziran 2023 #3 Işlemci kullanım değerlerini göremedim hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023
hamzademir1 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 Erim Işıl dedi: Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı. Camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve soğutucuyu söylersen yardımcı olurum.
Erim Işıl dedi: Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı. Camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve soğutucuyu söylersen yardımcı olurum.