Oyundayken "Sinyal yok" Hatası

tunaeksioglu

Hectopat
Daha fazla  
Oyundayken rastgele bir vakitte monitörüm sinyal yok diyor ama o sırada PC çalışmaya devam ediyor. Tek rastgele olmayan kısım Pes'te takımıma oyuncu kattığımdaki animasyon bölümünde siyah ekran oluyor. Ben de bu anı kullanıp sıcaklık değerlerini test ettim. GPU 65-66 derece iken siyah ekran oluyor. Baktığım yerlerde genelde GPU ısınmasından yazmışlar fakat 65-66 fazla ısınma değil, farklı bir sorun mu var? Benim anlamadığım ya da bir çözüm bilen biri varsa yardım ederse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem Config'ini tamamen yazınız. PSU modeliniz ve wattı dahil. Sorununuz yüksek ihtimalle yazılımsal bir sorun. Lakin, sistem aygıtlarınızı bilmeden yardımcı olamam.

Son düzenleme:
Tam olarak saatini biliyorsan olay görüntüleyiciden bilgi sahibi olabilirsin. 2 gün önce oyunda monitör kapandı geri geldi fakat fare imleci kasmaya başladı sonra dondu olay görüntüleyicisinde grafik kartı hatası buldum.

whql olan sürücü kısmını anlamadım
olmadı maalesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…