Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 829 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Oyun oynarken Spotify'in "bir sonraki parça" ve "bir önceki parça" butonunu kullanmak istiyorum ama nasıl yaparım bulamadım. Laptopta oynuyorum dolayısıyla ne F1-F12 tuşları arasında ne de başka bir yerde multimedya tuşları yok. Nasıl yaparım?
Arkadaşlar merhaba, Oyun oynarken Spotify'in "bir sonraki parça" ve "bir önceki parça" butonunu kullanmak istiyorum ama nasıl yaparım bulamadım. Laptopta oynuyorum dolayısıyla ne F1-F12 tuşları arasında ne de başka bir yerde multimedya tuşları yok. Nasıl yaparım?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.432 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #2 Microsoft mağazasında bulunan Powertoys uygulaması ile f tuşlarından birisine atama yapabilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.811 Makaleler 2 Çözümler 1.700 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Ctrl + sağ ok tuşu, Ctrl + sol ok tuşu deneyin.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: CTRL + sağ ok tuşu, CTRL + sol ok tuşu deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı fakat masaüstü kullanıyorum.
Mustafa.Kaan dedi: CTRL + sağ ok tuşu, CTRL + sol ok tuşu deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı fakat masaüstü kullanıyorum.
Blackss Megapat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 829 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Mayıs 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Ctrl + sağ ok tuşu, Ctrl + sol ok tuşu deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunda değilken bile çalışmıyor hocam bu ED Crasher dedi: Microsoft mağazasında bulunan Powertoys uygulaması ile f tuşlarından birisine atama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman ama Laptop üzerinde simgesi olan özellik kapanmış olacak sadece benim atadığım şey mi yapılacak?
Mustafa.Kaan dedi: Ctrl + sağ ok tuşu, Ctrl + sol ok tuşu deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunda değilken bile çalışmıyor hocam bu ED Crasher dedi: Microsoft mağazasında bulunan Powertoys uygulaması ile f tuşlarından birisine atama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman ama Laptop üzerinde simgesi olan özellik kapanmış olacak sadece benim atadığım şey mi yapılacak?
Ben Carville Decapat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.777 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #6 Blackss dedi: Arkadaşlar merhaba, Oyun oynarken Spotify'in "bir sonraki parça" ve "bir önceki parça" butonunu kullanmak istiyorum ama nasıl yaparım bulamadım. Laptopta oynuyorum dolayısıyla ne F1-F12 tuşları arasında ne de başka bir yerde multimedya tuşları yok. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda da olması lazım ama, f8 f9 f10 tuşlarını dener misin? Markalara göre değişiyor.
Blackss dedi: Arkadaşlar merhaba, Oyun oynarken Spotify'in "bir sonraki parça" ve "bir önceki parça" butonunu kullanmak istiyorum ama nasıl yaparım bulamadım. Laptopta oynuyorum dolayısıyla ne F1-F12 tuşları arasında ne de başka bir yerde multimedya tuşları yok. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda da olması lazım ama, f8 f9 f10 tuşlarını dener misin? Markalara göre değişiyor.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 Ben Carville dedi: Laptoplarda da olması lazım ama, F8 F9 F10 tuşlarını dener misin? Markalara göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde nasıl yapacağız?
Ben Carville dedi: Laptoplarda da olması lazım ama, F8 F9 F10 tuşlarını dener misin? Markalara göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde nasıl yapacağız?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.432 Çözümler 18 Yer Batman 17 Mayıs 2025 #8 Blackss dedi: Oyunda değilken bile çalışmıyor hocam bu O zaman ama Laptop üzerinde simgesi olan özellik kapanmış olacak sadece benim atadığım şey mi yapılacak? Genişletmek için tıkla... Evet.
Blackss dedi: Oyunda değilken bile çalışmıyor hocam bu O zaman ama Laptop üzerinde simgesi olan özellik kapanmış olacak sadece benim atadığım şey mi yapılacak? Genişletmek için tıkla... Evet.
K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #9 Abi yayıncılar bir tuşa basıyor sol üstte çıkıyor ayarlıyorlar falan arka planda onu nasıl yapıyorlar?
Abi yayıncılar bir tuşa basıyor sol üstte çıkıyor ayarlıyorlar falan arka planda onu nasıl yapıyorlar?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 17 Mayıs 2025 #10 Aynı hesaba bağlıysa telefondan da kontrol edebilirsiniz.