Oyundayken W + D + Space yapınca envanter menüsü açılıyor

Cemzer

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorun gerçekten bir tek benim başıma geliyor olabilir. Oynadığım her oyunda, çatışma halindeyken mecbur W + S + space tuş kombinasyonunu arada da olsa kullanmak gerekir ya hani çatışma halindesin çünkü. İşte problem de burada. Bu üç tuşa aynı anda basınca envanter menüsü açılıyor. Sorun nereden kaynaklı pek anlamadım. Bunun çözümü var mıdır?

Arkadaşlar bu sorun gerçekten bir tek benim başıma geliyor olabilir. Oynadığım her oyunda, çatışma halindeyken mecbur W + S + space tuş kombinasyonunu arada da olsa kullanmak gerekir ya hani çatışma halindesin çünkü. İşte problem de burada. Bu üç tuşa aynı anda basınca envanter menüsü açılıyor. Sorun nereden kaynaklı pek anlamadım. Bunun çözümü var mıdır?
Envanter hangi tuşta?

envanteri farklı bir tuşa atayarak ?

@Zipik evet beğenmediniz. Bir çözüm de yazmadınız. Daha önce bir sorunu yaşamamıştım. Klavyeme su dökülmüştü. Bir tuşa bastığımda birden fazla tuş basmışım gibi davranıyordu. Bundan dolayı klavyenin bozulduğunu düşünüyorum. Klavye bozulduğu için yapması gerekenden farklı davranıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı