KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #1 VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 KaptanKrem dedi: VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'taki VP viyatları şu ana kadar gördüğüm en uygunları.
KaptanKrem dedi: VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'taki VP viyatları şu ana kadar gördüğüm en uygunları.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 7 Ağustos 2023 #3 KaptanKrem dedi: VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç duymadım. Baktığım kadarıyla 1 kere sponsor olmuşlar. Başka siteden alın bence. Başlığı bir an yanlış okudum neler oluyor dedim
KaptanKrem dedi: VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç duymadım. Baktığım kadarıyla 1 kere sponsor olmuşlar. Başka siteden alın bence. Başlığı bir an yanlış okudum neler oluyor dedim
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 KaptanKrem dedi: VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Buyurun linkini bırakayım.
KaptanKrem dedi: VP alacağım da güvenilir site varsa önerebileceğiniz söyler misiniz? Oyuneks güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Buyurun linkini bırakayım.
KaptanKrem Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 482 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #5 White dragon dedi: Buyurun linkini bırakayım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Uyguna benziyor. Bir ucuzundan deneyeyim. Beğenirsem 1850 çekeceğim, gece pazarı yaklaşmışken yükleyelim VP’leri.
White dragon dedi: Buyurun linkini bırakayım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Uyguna benziyor. Bir ucuzundan deneyeyim. Beğenirsem 1850 çekeceğim, gece pazarı yaklaşmışken yükleyelim VP’leri.