oyunevrenim.co güvenilir mi?

Respiky

Hectopat
Instagram'da dolaşırken bir reklam ile karşılaştım. Normalde çok takmam, Instagram'da dolaşmaya devam ederdim ancak açıklama kısmı dikkatimi çekti. Yanlış hatırlamıyorsam tam olarak şu yazıyordu: "Açılışa özel Valorant pointsler kaçırılmayacak fırsatlarla, hemen satın almak için için linke tıkla'' ve inanılmaz bir kampanya ile karşılaştım ancak bunun tabiri caizse kolpa olup olmadığını anlamak için size soruyorum.

oyunevrenim.co

Sattıkları ürünlere baktım (RP) (tamamına), siparişe yapılan yorumların hepsi (geri bildirimler) 8 Mart 2021 tarihinde yayımlanmış. Açılışa özel olabilir, hemen suçlamamak lazım ama hiç mi 9-10 Mart'ta satın alan olmadı? Üstelik hepsi de 5 üzerinden 5 yıldız/puan vermişler. Garip.

PUBG Mobile için sattıkları e-Pinlere göz attım, totalde 5 ürünü bulunuyor ve toplam 12 adet geri bildirim almışlar. 18-18-19-21-23-24-26 Aralık 2020 ve 21 Şubat tarihinde yazılan geri bildirimlerin en olumsuzu 4.5/5 puan, şaşırtıcı.

Valorant points olarak hiçbir satın alımda veyahut geri bildirimde bulunan olmamış, ilginç.

Bana çok gerçekçi gelmedi açıkçası. Oyun olsa tamam derim ama pinlerde bu kadar indirim yapması bence şüpheli birde her üründe yorum yapılmış. Yorumlarında sahte olduğunu düşünüyorum ama bilen bir arkadaş yorum yapsa bu konuda daha iyi olur ama benim fikrim bu yönde.

Vallahi birisi satın aldığını söylese de biz de alsak.

Arkadaşlar bugün siteyi deneyimledim 1250 Valorant point aldim yaklasik 3 saat oldu ama kesinlikle kod falan gelmedi. Instagram'dan yazdim sayfaya sitedeki destek kismina yaz dedi yazdim kimse geri dönüş yapmadı param boşa gitti ne yapabilirim bu konuda? Bana bir fikir verin.

Bence güvenmemelisiniz,eğer önem verselerdi sitenin uzantısı "com" uzantılı olurdu.

Üyelik açma gibi bir durum yok. Gmail ve SMS girdim denemek için. 20 TL ile satın aldım. Ne mesajlarıma donduler ne kodu yolladılar.

Kanka, oradan bir şey falan almayın ben ufak bir denedim karşılık görmedim mesaj yazdım geri dönmediler. Param yok oldu yani.

Bu siteyi şikayet edin bence kapatsınlar. Böyle haksız kazanç sağlayan internet dolandırıcıları milletten ufak ufak para kazanıp zengin oluyorlar. Şikayetvar üzerinden şikayette oluşturun ki daha sonra alışveriş yapacak insanlar önceden bilgilenmiş olurlar. Genelde bir yer hakkında bilgi edinmek için ilk olarak oraya bakılıyor.

Ben aldım bi problem yaşamadım bir pubg birde valo kodu sorunsuz çalışıyo. Herhalde yoğunluktan glitchleniyo bazen ama aşırı ucuz site beklemeye değer

Ben aldım bir problem yaşamadım bir PUBG bir de Valorant kodu sorunsuz çalışıyor. Herhalde yoğunluktan glitchleniyor bazen ama aşırı ucuz site beklemeye değer.

Ben aldım gelmedi hem de sorunu ilettiğimde beni sohbetten banladılar başka internete geçtim gene yazdım gene banladılar dolandırıcılar haberiniz olsun kredi kartınızda çalınabilir dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…