oyunevrenim.co güvenilir mi?

Sakın almayın, dolandırıcı. Desteğe yazdım "ürün aldım" diye ve sonrasında IP ban attılar ve desteğe yazamıyorsun ve hiçbir destek ağına girilmiyor. Instagram, Snapchat, e-mailden banlandım.

Siteye girdim canlı chat kısmına ''hırsızlar ne yapıyorsunuz milleti iyi söğüşlemişsiniz'' yazdım 10 saniye içinde ban yedim.

denemek için aldım ismimi yalnış yazmısım gelmedi ama yazdım desteğe düzelttiler ben memnunum valla yarı yarıya ucuz fiyata aldım

Sakın almayın, dolandırıcı. Desteğe yazdım "ürün aldım" diye ve sonrasında IP ban attılar ve desteğe yazamıyorsun ve hiçbir destek ağına girilmiyor. Instagram, Snapchat, e-mailden banlandım.

Aynı şeyi yaşadım

ben valorant kodu aldım ucde aldım gayet iyi memnunum siz niye sorun yaşamışsınız anlamadım
iletişime geçin nası iade alabilirsiniz yardım edeyim adamlar yanıt veriyor

Uzantıdan anlaşılır. .co siz düşünün artık.

Ben Valorant kodu aldım ucde aldım gayet iyi memnunum siz niye sorun yaşamışsınız anlamadım.
İletişime geçin nasıl iade alabilirsiniz yardım edeyim adamlar yanıt veriyor.

Geçemiyoruz işte geçemiyoruz satın aldıktan sonra ban yedik.
Bu sıkıntı yaşamayan arkadaşların hesapları neden dün ya da bugün kurulmuş burada da mı bot basıyorlar.

Bu 1-2 mesajı olup siteyi öven arkadaşlar, o sitenin sahipleri sanırım.

Siteyi öven arkadaşların niye hepsi Yoctopat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…