mustafax22 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #11 Ben 12 gibi iki adet 600 VP alıp yazacağım merakımızı gidermek için alacağım. 403329 dedi: Alanlar yazsın demiş alan yok. oyunlar evrenim oyunlarda ki evrenim. Genişletmek için tıkla... Ben aldım fakat ala bir hareket yok ve spariş kısmına geldiğim zaman çorap aldığım yazıyor inşallah dolandırılmamışımdır! Son düzenleme: 16 Mart 2021
Ben 12 gibi iki adet 600 VP alıp yazacağım merakımızı gidermek için alacağım. 403329 dedi: Alanlar yazsın demiş alan yok. oyunlar evrenim oyunlarda ki evrenim. Genişletmek için tıkla... Ben aldım fakat ala bir hareket yok ve spariş kısmına geldiğim zaman çorap aldığım yazıyor inşallah dolandırılmamışımdır!
Berke Parlar Kilopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #12 Arkadaşım 2500VP satın aldı hem kodunu göndermediler hem de direk canlı destek üzerinden engellediler. Güvenmeyin dolandırıcı bir sitedir.
Arkadaşım 2500VP satın aldı hem kodunu göndermediler hem de direk canlı destek üzerinden engellediler. Güvenmeyin dolandırıcı bir sitedir.
A atos Kilopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #13 Berke Parlar dedi: Arkadaşım 2500VP satın aldı hem kodunu göndermediler hem de direk canlı destek üzerinden engellediler. Güvenmeyin dolandırıcı bir sitedir. Genişletmek için tıkla... tamamdır saolun mustafax22 dedi: Ben 12 gibi iki adet 600 VP alıp yazacağım merakımızı gidermek için alacağım. Ben aldım fakat ala bir hareket yok ve spariş kısmına geldiğim zaman çorap aldığım yazıyor inşallah dolandırılmamışımdır! Genişletmek için tıkla... wow
Berke Parlar dedi: Arkadaşım 2500VP satın aldı hem kodunu göndermediler hem de direk canlı destek üzerinden engellediler. Güvenmeyin dolandırıcı bir sitedir. Genişletmek için tıkla... tamamdır saolun mustafax22 dedi: Ben 12 gibi iki adet 600 VP alıp yazacağım merakımızı gidermek için alacağım. Ben aldım fakat ala bir hareket yok ve spariş kısmına geldiğim zaman çorap aldığım yazıyor inşallah dolandırılmamışımdır! Genişletmek için tıkla... wow