Oyunexe.com VP'yi teslim etmedi

Leawems

Hectopat
Merhaba bu firmadan 29 Ağustos'ta EU Valorant VP aldım. Teslim sağlamadılar. Ertesi gün iptali sağlandı diye mail geldi fakat 29 Ağustos'tan bugüne kadar herhangi bir iade yapmadılar. Telefona bakmıyorlar. Maile yanıt vermiyorlar. Canlı desteğe bakmıyorlar. Günlerdir ulaşamıyorum. LinkedIn üzerinden firma sahibiyle bağlantı kurmaya çalıştım ona da yanıt alamadım henüz. Var mıdır bu siteye ulaşacak birisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette az bir araştırma yapsaydınız dolandırıcı olduklarını anlardınız,hem Sosyal'de hem de şikayetvar.com sitesinde dolandırıcı oldukları açık ve net bir şekilde ifade edilmiş,güvenilir siteler varken neden bu siteyi tercih ettiniz ?

Champions setinin son gecesiydi. Birçok siteden alım sağladım fakat hiçbiri iletmedi. Çoğu para iadesini sağladı ama bu site sağlamadı. Biraz önce pmden firma sahibinin numarasını ilettiler. Kendisiyle görüştüm. Yarın iade sağlayacaklarını muhasebeyle bugün görüştüklerini belirtti. Dolandırıldıysam da en azından bileyim ona göre avukatım gerekli hukuki işlemi sağlasın 1 haftadır hiçbir haber alamadım. Ne telefon, ne mail, ne başka bir şey. Altyapı sağlayacılarına bile ulaşmaya çalıştım, dönüş alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…