yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Nintendo Switch için eshop gift Card almak istiyorum, oyunfor güvenli midir?
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 Güvenilir hocam 3 kere alışveriş yaptım sorun çıkmadı.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2023 #3 Evet steam key alıyordum hep sorunsuz şekilde teslim ettiler. Eskiden Steam'e para atamazken oradan alıyordum.
Evet steam key alıyordum hep sorunsuz şekilde teslim ettiler. Eskiden Steam'e para atamazken oradan alıyordum.
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 19 Ocak 2023 #4 Oyun almışlığım var bir sıkıntı yaşamadım.
yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #5 SmyRnex dedi: Güvenilir hocam 3 kere alışveriş yaptım sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim Melys dedi: Evet steam key alıyordum hep sorunsuz şekilde teslim ettiler. Eskiden Steam'e para atamazken oradan alıyordum. Genişletmek için tıkla... Ben de switch’te dijital oyun satın almak için kullanacağım Verqil dedi: Oyun almışlığım var bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... İyi bakalım teşekkür ederim
SmyRnex dedi: Güvenilir hocam 3 kere alışveriş yaptım sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler efendim Melys dedi: Evet steam key alıyordum hep sorunsuz şekilde teslim ettiler. Eskiden Steam'e para atamazken oradan alıyordum. Genişletmek için tıkla... Ben de switch’te dijital oyun satın almak için kullanacağım Verqil dedi: Oyun almışlığım var bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... İyi bakalım teşekkür ederim