emirust1 Decapat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #21 @sad7k aldınız mı ben de almayı düşünüyorum. Az önce aldım 10 saniye içinde e postama kodu yolladılar. Son düzenleme: 18 Şubat 2022
@sad7k aldınız mı ben de almayı düşünüyorum. Az önce aldım 10 saniye içinde e postama kodu yolladılar.
gamer90 Megapat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 54 19 Şubat 2022 #22 sad7k dedi: VP almak istiyorum. Trendyol gibi sitelerde 90 liraya satılırken Oyunfor'da 75 lira. Siteden alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Güvenilir mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunfor piyasadaki en eski e-pin sitesi ve güvenlidir. Ucuz olmasının nedeni riot un yetkili satış sitesi olması.
sad7k dedi: VP almak istiyorum. Trendyol gibi sitelerde 90 liraya satılırken Oyunfor'da 75 lira. Siteden alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Güvenilir mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunfor piyasadaki en eski e-pin sitesi ve güvenlidir. Ucuz olmasının nedeni riot un yetkili satış sitesi olması.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.577 Çözümler 20 19 Şubat 2022 #23 gamer90 dedi: Oyunfor piyasadaki en eski e-pin sitesi ve güvenlidir. Ucuz olmasının nedeni riot un yetkili satış sitesi olması. Genişletmek için tıkla... En eski demeyelim de uzun süredir var olan diyelim.
gamer90 dedi: Oyunfor piyasadaki en eski e-pin sitesi ve güvenlidir. Ucuz olmasının nedeni riot un yetkili satış sitesi olması. Genişletmek için tıkla... En eski demeyelim de uzun süredir var olan diyelim.