Oyunindir.vip güvenilir bir site mi?

Hera092

Decapat
Daha fazla  
Test amacı ile 1 oyun indirmek istiyorum beğenirsem satın alacağım, güvenilir bir site mi?

Genel olarak iyi ama yönlendirdiği sitelere dikkat edin. Bir defasında Mafia 2 indirmeye çalışırken bilgisayara virüs bulaşmıştı tabii bu biraz benim eşekliğimdi .

O da başka repack sitelerinden alıyor. FitGirl, plaza tarzı yani o sadece bunları sunuyor. En fazla reklam virüsü yersin ki bunu yemende zor.

Test amacı ile 1 oyun indirmek istiyorum beğenirsem satın alacağım, güvenilir bir site mi?

Hocam bu tür sitelerde genelde yönlendirdiği siteler önemli. Saçma salak indirme buton PNG'lerine basmayınız, ayrıca dosyayı indirseniz bile çalıştırmadan bir şey olması çok düşük olasılıktır, isminde 2024 passowrd falan yazıyorsa silin direkt. Siteden önceden indirme işlemi gerçekleştirmedim.

O da başka repack sitelerinden alıyor. FitGirl, plaza tarzı yani o sadece bunları sunuyor. En fazla reklam virüsü yersin ki bunu yemende zor.

Direkt kendi yönlendirdikleri Google Drive linkinden rampit bulaştı cihaza. En temizi FitGirl'in kendi sitesini kullanmak

FitGirl, dodi gibi repack siteleri bu değişik isimli sitelerden daha güvenilirdir.

Arkadaşımda TLOU P1 indirmişti o siteden ve mining yemişti. 1 aylık 4060 bilgisayar oyundayken 95 derecelere çıkıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…