Oyunindir.vip güvenilir bir site mi?

Bazı oyunlarda sorun yaşamadım ama bazılarında trojana rastladım indirdiğim dosyayı virüs var mı diye 2 programla tararım sonra oyunu kurduktan sonra yine tararım ve genelde fitgirlse hiç indirmem uzun sürüyor kurması ve sistemi çok kullanıyor kurarken.

FitGirl gram güvenilir değil orijinal siteden indirdiğim 5 oyundan 3'ü trojan verdi.

FitGirl, dodi gibi repack siteleri bu değişik isimli sitelerden daha güvenilirdir.

Arkadaşımda TLOU P1 indirmişti o siteden ve mining yemişti. 1 aylık 4060 bilgisayar oyundayken 95 derecelere çıkıyordu.

Ben sürekli kullanıyorum gayet güzel site vallahi hiçbir şeyde olmadı. Ne olduysa 2 yıl önce o Roblox hilelerinden oldu. Ulan var ya

FitGirl gram güvenilir değil orijinal siteden indirdiğim 5 oyundan 3'ü trojan verdi.

5 oyunu indirdikten sonramı fark ettiniz? False-positive olabilir, fake site olabilir, virüslü olduğunu sanmıyorum çünkü çok kullanılıyor. Fakat tabiikide böyle bir risk var.

Test amacı ile 1 oyun indirmek istiyorum beğenirsem satın alacağım, güvenilir bir site mi?

Hocam güvenli değildir ama bana inanmıyorsanız VirtualBox ile sanal makine kurup virüs olup olmadığını test edebilirsiniz.

Pek sanmıyorum başkalarını yamalarını alıp izinsiz paylaşıyorlar... sordun mu hayır yürekleri varsa yerli oyunları koysa ödü kopar...

Test amacı ile 1 oyun indirmek istiyorum beğenirsem satın alacağım, güvenilir bir site mi?
Hayır hocam güvenilir değil. Küçükken o siteden nasıl indirilir videosu çekmiştim topluluk ihtarı yedim. Ve gerçekten bir oyunda 35 tane virüs olamaz. Eğer Rus değilsen tabii

Hayır hocam güvenilir değil. Küçükken o siteden nasıl indirilir videosu çekmiştim topluluk ihtarı yedim. Ve gerçekten bir oyunda 35 tane virüs olamaz. Eğer Rus değilsen tabii
Topluluk ihtarı paralı oyunları beleş veriyolar diye bana da olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…