Oyunlar açılmıyor

Bendis

Hectopat
Valorant'ta alıştırmaya veya herhangi bir oyuna girdikten sonra 1 dakika geçmeden donuyor ve siyah ekran oluyor. Normalde dönmesi için sistemi kapatıp açmam gerekiyor sadece oyunlarda oluyor. Siyah ekrandayken CTRL+alt+delete yapıyorum görev yöneticisini açıyorum yanıt vermiyor.
LoL açtığım zaman problemsiz oynuyorum. Bilgisayarımda 2 GPU var birisi entegre Intel HD Graphics 4000 diğeri ise NVIDIA GeForce GT 610M ikisiylede denedim aynı problem oluyor. Lütfen yardım edin.

Directx kurmayı deneyin. Kurulum bittikden sonra denetim masasına gelin orada program silme kısmına geçin resimdekini yapın.

Screenshot_6.png

Bu resimdeki iki dosyayı da tikleyip tamam deyin.

Screenshot_7.png

Doku yerleştirilirken görüntü belleğinde yer kalmadı! Ekran kartının gereken minimum belleğe sahip olduğundan emin ol, çözünürlüğü düşürmeyi veya açık olan diğer programları kapatmayı dene. Çıkılıyor.

Oyunda biraz süre geçirdikten sonra(3-5 dk) bu yazıyla karşılaşıyorum ve ekran simsiyah olur sanki bilgisayar kapalı gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı