Oyunlar aniden Fatal Error verip kapanıyor

burak11213

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5
i5-12.Nesil
RTX-3060
32 GB RAM
1 TB SSD
Biraz önce ETS 2 MP girdim oynuyordum. PC eski ama oyunu oynatıyor bir sorun olmuyor. Bazen çok adam olunca donuyor ama duzelıyor. Her neyse bilgisayar birkaç aydır oyunlardan atıyor. Sadece oyun açık ama fattal eror gibi şeyler yazıyor, kapanıyor. Fiziksel bellek %100'lerde falan. Ben arkada çalışan program var mı baktım yok, virüs taraması yaptım yok. Win 10'du Win 8.1 yaptım duzelır diye olmadı. HDD %100 gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz önce ETS 2 MP girdim oynuyordum. PC eski ama oyunu oynatıyor bir sorun olmuyor. Bazen çok adam olunca donuyor ama duzelıyor. Her neyse bilgisayar birkaç aydır oyunlardan atıyor. Sadece oyun açık ama fattal eror gibi şeyler yazıyor, kapanıyor. Fiziksel bellek %100'lerde falan. Ben arkada çalışan program var mı baktım yok, virüs taraması yaptım yok. Win 10'du Win 8.1 yaptım duzelır diye olmadı. HDD %100 gözüküyor.
Overload gibi bir problem olabilir. Belleklerde bir problem var ise değişik donma çökme Vb. Sorunlarla karşılaşırsın. Fatal error'un verdiği bir kod gibi bir şey vardır örneğin : 000005.1 Fatal error gibisinden. Bizimle paylaşırsan daha iyi yardımcı oluruz ayını zamanda tüm sistem bileşenlerini ve sistem kullanımını.

Bende de çok eskiden olurdu. 4GB RAM vardı 8 yaptım. 320GB HDD vardı 500GB yaptım düzelmişti. Detaylı ve net tespit için @Silinen üye gerekeni söylemiş tabi.

Hatayı şu an paylaşamam. Unuttum. Sıstem de: Intel(r) Core i3-2328 CPU. 20 GHz 2.20 GHz 4 GB RAM 64 Bit Windows 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı