Oyunlar artık zevk vermiyor

Aynı durumdayım.

Bana da olmuştu bir ara sonra 2 ay dandik laptopum gitti, Yeni PC aldım tekrar zevk almaya başladım.

Minecraft, CS:GO, Who's Your Daddy (arkadaşın varsa), Deceit, Among Us, Ratty Catty, Youtubers Life, Stick Fight: The Game öneririm.

Oyunları özlemeniz lazım. 1 ay boyunca bilgisayar da oyun açmayın. Film falan seyret hatta diziye de başlayabilirsin. Tek çözüm bu.

CS:GO'ya sistemim yetmiyor ama oynasam yine de zevk alamam

1,5 aydır köydeydim eve geldim bilgisayarı açıyorum oyunlara giriyorum 30 dk olmadan geri çıkıyorum
Boş ver kirvem oyunu napıcan çık dışarıda gez hayatını yaşa. Oyun seni hiçbir yere getiremez asosyel yapar oyunda oyna ama az.
Dışarıdada çok vakit geçiriyorum ama sarmıyo

Hocam aynı durum bende de var. Sadece arada kafa dağıtmalık (MAX10-15dk) oynayıp çıkıyorum. Oynadıklarım da hep aynı oyunlar.
Belli bir yaştan sonra sıkıcı gelmesi normal bence. İllaki oyun oynamak gerekmez bir şeyler geliştirin ya da başka bir hobi edinin derim ben.

Bu tamamen ulkeden kaynakli bence. Eski huzurumuz, mutlulugumuz kalmadi be abi

Hocam sıkıldıysanız sisteminizi bana verin. Siz sıkıldığınız için oynayamıyorsunuz bende sistemim kaldırmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…