Oyunlar çift tıklama ile açılmıyor

Mustafa Kanak

Decapat
Daha fazla  
RAM
2
Selam arkadaşlar, herkese hayirli ramazanlar simdi konuya geciyorum ben Windows 10 Pro kullanıyorum CS1.6 oynuyordum en son sonra kappatim bilgisayarı evelsi gun açtım ancak oyunlara cift tikliyorum acilmiyor. Sag tıkladığımda da menü gelmiyor gorev yöneticisinde 32 Bit olarak geciyor PC ise 64 Bit sonra herhangi bir klasore giriyorum 10 saniye falan sonra klasorde donuyor bir şey yapılmıyor ve klasörde acilmiyor ne yapabilirim şu anda format atiyorum duzelmez ise ne yapmaliyim?

Selam arkadaşlar, herkese hayirli ramazanlar simdi konuya geciyorum ben Windows 10 Pro kullanıyorum CS1.6 oynuyordum en son sonra kappatim bilgisayarı evelsi gun açtım ancak oyunlara cift tikliyorum acilmiyor. Sag tıkladığımda da menü gelmiyor gorev yöneticisinde 32 Bit olarak geciyor PC ise 64 Bit sonra herhangi bir klasore giriyorum 10 saniye falan sonra klasorde donuyor bir şey yapılmıyor ve klasörde acilmiyor ne yapabilirim şu anda format atiyorum duzelmez ise ne yapmaliyim?
Düzelir ama düzelmez ise yazarsınız bakalım bi.

Oyun 32 Bit senin bilgisayarın 64 olması mevzu değil.
Diskin bozulmuş olabilir, virüs olabilir, formattan sonra yaz.

Evet dediğin gibi format attim duzeldi ama simdi oyunlar kasiyor.

YouTube'a fazla guvenmiyorum bana hizlandirmak icin ne yapabilecegimi soyler misin ya da senin guvensigin video varsa bana atabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format attığına göre virüs mevzusundan uzaklaştık. Driverları falan kurduysan Crystal Disk Mark ile bir hız testi ve HDTune Pro'da health testi ve diğer ekranların SSlerini isteyeceğim.

Format attığına göre virüs mevzusundan uzaklaştık. Driverları falan kurduysan Crystal Disk Mark ile bir hız testi ve HDTune Pro'da health testi ve diğer ekranların SSlerini isteyeceğim.
Benim o tur seylerle bir bilgi. Yom pc yi actim cs 1.6 oynuyom onlari nasil yapicam

Format attığına göre virüs mevzusundan uzaklaştık. Driverları falan kurduysan Crystal Disk Mark ile bir hız testi ve HDTune Pro'da health testi ve diğer ek
Crystal disk mark boyle

Format attığına göre virüs mevzusundan uzaklaştık. Driverları falan kurduysan Crystal Disk Mark ile bir hız testi ve HDTune Pro'da health testi ve diğer ek
Crystal disk mark boyle

Buda hd güne pro

Buda hd güne pro

Dosya Ekleri

• IMAG0033.jpg
    IMAG0033.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMAG0034.jpg
    IMAG0034.jpg
    289,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Technopat Haberler