Oyunlar çok pahalı

Türkiye'de (bize göre) pahalı. Artık oyun almıyorum bu yüzden. Videolarla idare ediyorum veya arkadaşlarımın hesaplarından falan oynuyorum. XBOX Game Pass gibi platformlar da işimi hayli görüyor. Tavsiye ederim.

Sevgili dostlar bu sıralar oyun fiyatları çok yüksek. Düşünceleriniz nedir?
İkinci el hesap satın alıyorum ben siz de öyle yapabilirsiniz
PS4 için referans olabileceğim siteler;
Oyunbufem
Ps4oyunturkiye
Monsterpsn
PC için referans olabileceğim siteler;
Monsterpsn

Türkiye'de (bize göre) pahalı. Artık oyun almıyorum bu yüzden. Videolarla idare ediyorum veya arkadaşlarımın hesaplarından falan oynuyorum. XBOX Game Pass gibi platformlar da işimi hayli görüyor. Tavsiye ederim.
Maalesef benim için aynısını söyleyemem. Benim için yetersiz geldi.

Steam'da dolar kurunun yaklaşık 2.5 TL olması lazım. Günümüz fiyatı olsa Türkiye'de oyun alan kalmaz herhalde.
Yeni cikan oyunlar genelde güncel kurdan hesaplanıyor dikkat ederseniz eski oyunlarin fiyatı sabit sadece.

Hatta bir ara CS:GO'nun fiyatı 20 TL'den 70'e çıkmıştı bu onla alakalı mi tam bilmiyorum. Orada farklı bir olay da dönmüş olabilir.

Bazi oyunlara tabi ki özel fiyatlandırma yapılıyor ama bunun daha fazla yapılması icin ilk önce ulkede oyuna para vermeyi enayilik olduğu sanan kitlenin fikrini değiştirmesi gerek, belki o zaman "oyuna bu kadar para mı verilir yeaaa" demezler/diyemezler

Oyunlar pahalı falan değil. İndirimlerde çok güzel fiyata oyunlar bulunabiliyor. X-plane 11'in yapımcı firması zam yapmıştı. Bunun bizimle veya Steam gibi platformlar ile alakası yok. Ayrıca Steam üzerinden almak zorunda değilsiniz. Birçok alternatif site var, Steam'den 30-40 bazen 80-90 TL daha ucuza satan. Hi2games gibi yerler çok güzel indirim yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…