Oyunlar D diskine atılırsa FPS düşer mi?

AnubisSs

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Yuksek grafikli oyunlari C diskine degilde D diskine yazdım. Sorun olur mu?

Benim C diski SSD D diski HDD Bannerlord'u ikisinde de denedim sadece yükleme ekranı daha uzun sürüyor. FPS'de bir farklılık fark etmedim.

HDD'ye mi yazdın yani? HDD'ye yazdıysan sorun olmaz, hızlı harita yüklemeli oyunlarda belki drop yaşayabilirsin bir ihtimal o kadar.

SSD'den HDD'ye yüklediysen belki oyun yavaşlayabilir. Onun haricinde bi sıkıntı olmaz.

HDD'ye mi yazdın yani? HDD'ye yazdıysan sorun olmaz, hızlı harita yüklemeli oyunlarda belki drop yaşayabilirsin bir ihtimal o kadar.
Hazyir yani windows kurulu oldugu disk C diski (970 evo plusa) sadece 2 ci m2 slota crucial veya diger ssd alicam oyunlari windowsun kurulu oldugu diyil diger d diskine yuklesem performansda azalma olurmu?

Hayir yani Windows kurulu oldugu disk C diski (970 EVO plusa) sadece ikinci M.2 slota Crucial veya diger SSD alacağım oyunlari Windows'un kurulu oldugu değil diger D diskine yuklesem performansda azalma olur mu?

Sorun olmaz, kullanabilirsin. Sadece HDD durumunda dediğim gibi hızlı harita yüklemelerinde arada drop girebilir o kadar.

Yani sadece windowsun kurulu oldugu c diski doldu.Yeni oyun yuklemek icin alan yok d diskine yukluyucem.Fps dususu yoksa bu iyi (not d diski ssd takili)

Yani sadece Windows'un kurulu oldugu C diski doldu. Yeni oyun yuklemek icin alan yok D diskine yukluyucem. FPS dususu yoksa bu iyi (not D diski SSD takili)

D diskinde SSD varsa zaten sorun olmaz, HDD durumundaki senaryo da iptal oluyor bu durumda. Performansta sorun yaşamazsın yani teorik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…