fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #31 Hocam steamde oyunu başlat ikonuna tıklıyorum oyun yaklaşık 1 dakikada açılıyor. Fps'de herhangi bir problem yok.
Hocam steamde oyunu başlat ikonuna tıklıyorum oyun yaklaşık 1 dakikada açılıyor. Fps'de herhangi bir problem yok.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 11 Ağustos 2023 #32 fitiq dedi: Hocam steamde oyunu başlat ikonuna tıklıyorum oyun yaklaşık 1 dakikada açılıyor. Fps'de herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Oh be şükür sonunda konunun detayını öğrendik. Ssd çok dolu ise geç açılabilir .
fitiq dedi: Hocam steamde oyunu başlat ikonuna tıklıyorum oyun yaklaşık 1 dakikada açılıyor. Fps'de herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Oh be şükür sonunda konunun detayını öğrendik. Ssd çok dolu ise geç açılabilir .
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #33 262364 dedi: Hangi oyunu başlatmaya çalıştığınıza göre değişir, örneğin hangi oyun? Genişletmek için tıkla... CS go picl zhmey dedi: Oh be şükür sonunda konunun detayını öğrendik. Ssd çok dolu ise geç açılabilir . Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeni aldım driverleri güncelledim, ssd yarısından fazlası boş. picl zhmey dedi: Oh be şükür sonunda konunun detayını öğrendik. Ssd çok dolu ise geç açılabilir . Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeni aldım driverleri güncelledim, ssd yarısından fazlası boş.
262364 dedi: Hangi oyunu başlatmaya çalıştığınıza göre değişir, örneğin hangi oyun? Genişletmek için tıkla... CS go picl zhmey dedi: Oh be şükür sonunda konunun detayını öğrendik. Ssd çok dolu ise geç açılabilir . Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeni aldım driverleri güncelledim, ssd yarısından fazlası boş. picl zhmey dedi: Oh be şükür sonunda konunun detayını öğrendik. Ssd çok dolu ise geç açılabilir . Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeni aldım driverleri güncelledim, ssd yarısından fazlası boş.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 11 Ağustos 2023 #34 fitiq dedi: CS:GO Genişletmek için tıkla... Eh normal gibi, Papers Please gibi basit ve hafif bir oyun başlatmıyorsunuz sonuçta.
fitiq dedi: CS:GO Genişletmek için tıkla... Eh normal gibi, Papers Please gibi basit ve hafif bir oyun başlatmıyorsunuz sonuçta.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 11 Ağustos 2023 #35 262364 dedi: Eh normal gibi, Papers Please gibi basit ve hafif bir oyun başlatmıyorsunuz sonuçta. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Arkadaş 1 saniyede açılmasını bekliyor olabilir. Peppa Pig oyunu belki 10 saniyede filan açılabilir.
262364 dedi: Eh normal gibi, Papers Please gibi basit ve hafif bir oyun başlatmıyorsunuz sonuçta. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Arkadaş 1 saniyede açılmasını bekliyor olabilir. Peppa Pig oyunu belki 10 saniyede filan açılabilir.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.360 Makaleler 12 Çözümler 59 11 Ağustos 2023 #36 fitiq dedi: Arkadaşlar yeni bir Windows 11 laptop aldım. Steam'i kurdum fakat oyunu başlat dediğimde oyun 1 dakikada anca başlıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabiki 1 dakika bekleyeceksiniz gayet iyi bir süre hatta az bile değil. Oyuna göre de değişir ancak 5 saniyede açılan oyun görmedim ben.
fitiq dedi: Arkadaşlar yeni bir Windows 11 laptop aldım. Steam'i kurdum fakat oyunu başlat dediğimde oyun 1 dakikada anca başlıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabiki 1 dakika bekleyeceksiniz gayet iyi bir süre hatta az bile değil. Oyuna göre de değişir ancak 5 saniyede açılan oyun görmedim ben.
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #37 328914 dedi: Tabiki 1 dakika bekleyeceksiniz gayet iyi bir süre hatta az bile değil. Oyuna göre de değişir ancak 5 saniyede açılan oyun görmedim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ediyorum ilginiz için uzun bir aradan sonra başladığım için unutmuştum.
328914 dedi: Tabiki 1 dakika bekleyeceksiniz gayet iyi bir süre hatta az bile değil. Oyuna göre de değişir ancak 5 saniyede açılan oyun görmedim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ediyorum ilginiz için uzun bir aradan sonra başladığım için unutmuştum.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #38 fitiq dedi: Arkadaşlar yeni bir Windows 11 laptop aldım. Steam'i kurdum fakat oyunu başlat dediğimde oyun 1 dakikada anca başlıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gayet normal ama oyun başladıktan sonra yavaş yavaş açılıyorsa SSD hızlandırır.
fitiq dedi: Arkadaşlar yeni bir Windows 11 laptop aldım. Steam'i kurdum fakat oyunu başlat dediğimde oyun 1 dakikada anca başlıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gayet normal ama oyun başladıktan sonra yavaş yavaş açılıyorsa SSD hızlandırır.