Steam Oyunlar iade olmuyor

Bot1

Femtopat
Daha fazla  
Oyunları 2 saat oynamama rağmen ve 2 hafta olmamasına rağmen oyunlar iade edilmiyor iade ettikten 10 dk sonra iptal oluyor ama bildirimi gelmiyor tekrar iade kısmına girince görüyorum. Sadece her yöntemi denedim olmadı önceden çok fazla oyun iade etmiştim ama o yüzden olacağını sanmıyorum. Ama neden olabilir? Yazarsanız sevinirim.

Eğer bundan önce art arda fazla iade yapdıysan Steam iade kabul etmiyor belli bir süre.

Çok iade verdiyseniz size iade mailinde uyarı veriyorlar öyle bir uyarı aldınız mı?

Cok fazla iade den dolayi oluyor.
Banada en son iademde cok fazla iade yapiyorsunuz. Sonraki iadelerinizi kabul etmeyebilir demislerdi. Ama en son yaptigim iade 2 ay önceydi. Garip ama demislerdi.

Çok iade verdiyseniz size iade mailinde uyarı veriyorlar öyle bir uyarı aldınız mı?
hayır hep kontrol ediyorum zaten öyle bir uyarı almadım ama bu yüzden olabilir 2 hafta önce fln 5 6 tane oyunu iade etmiştim o yüzden dir saolun

Cok fazla iade den dolayi oluyor.
Banada en son iademde cok fazla iade yapiyorsunuz. Sonraki iadelerinizi kabul etmeyebilir demislerdi. Ama en son yaptigim iade 2 ay önceydi. Garip ama demislerdi.
anladım saolun

Attigim resimdeki gibi bir mesaj gelmis olmali.

Attigim resimdeki gibi bir mesaj gelmis olmali.

E postama baktım yok Steam'de ki bildirimlere de baktım yok ama 2 hafta sonra falan tekrar denerim sağ olun ve ben yeniyim de konuyu çözüldü olarak nasıl işaretlerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
E postama baktım yok Steam'de ki bildirimlere de baktım yok ama 2 hafta sonra falan tekrar denerim sağ olun ve ben yeniyimde konuyu çözüldü olarak nasıl işaretlerim?

Böyle bir işaret olması gerek hocam.

Dosya Ekleri

• technopat.PNG
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…