Oyunlar için 2K monitör almak beklenmeli mi?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şuan elimde LG 24 ınc 144 HZ FHD(1080p) IPS bir monitör var. Çoğu hikayeli oyunu oynamadım sayılır.
Geçeceğim monitörde QHD 27 ınc OLED bir monitör olacak. (olabildiğince en iyisini alacağım)

Şimdi merak ettiğim hiç bilmediğim hikayeli oyunları şuanki monitörümle oynamalı mıyım? Yoksa QHD OLED monitörümü mü beklemeliyim( 3-4 ay içinde alabileceğim)

Açıkçası görüntü kalitesine fazla takık birisi olarak sizin de fikrinizi merak ediyorum. Malum hiç bilmeden oynadığın hikayeli bir oyunun heyecanı OLED QHD bir monitörde çok heyecanlı olacak.

NOT: QHD ile 2k arasın da QHD daha iyiymiş, o yüzden ona geçeceğim.
Soruyu QHD olarak düşünün.

Arkadaşlar şu an elimde LG 24 ınc 144 Hz FHD(1080p) IPS bir monitör var. Çoğu hikayeli oyunu oynamadım sayılır.
Geçeceğim monitörde QHD 27 ınc OLED bir monitör olacak. (olabildiğince en iyisini alacağım)

Şimdi merak ettiğim hiç bilmediğim hikayeli oyunları şu anki monitörümle oynamalı mıyım? Yoksa QHD OLED monitörümü mü beklemeliyim( 3-4 ay içinde alabileceğim)

Açıkçası görüntü kalitesine fazla takık birisi olarak sizin de fikrinizi merak ediyorum. Malum hiç bilmeden oynadığın hikayeli bir oyunun heyecanı OLED QHD bir monitörde çok heyecanlı olacak.

Not: QHD ile 2K arasın da QHD daha iyiymiş, o yüzden ona geçeceğim.

İnanılmaz da önemli değil bence. Oynayın gitsin, 1080p de öyle rezil bir şey değil yani.

Şimdiden hayırlı olsun. Şahsen beklemeyi tercih ederdim, oyundan alacağım keyfi yeni monitörün vereceği keyifle aynı anda yaşamak isterdim. Tabi herkesin tercihleri farklı olacaktır.

Şimdiden hayırlı olsun. Şahsen beklemeyi tercih ederdim, oyundan alacağım keyfi yeni monitörün vereceği keyifle aynı anda yaşamak isterdim. Tabi herkesin tercihleri farklı olacaktır.
Teşekkürler hocam. İşte monitör elime geç geçecek maalesef. Şuan anakart, işlemci, psu, ram derken baya bütçeyi zorluyorum. Üstelik 5080 ekran kartına da masraf yapacağım. Bunların borcunu eritene kadar QHD OLED monitör alamayacağım:(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı