Oyunlar için 4000 MHz CL19 vs 3600 MHz CL16

2080 TI var bir mesajınızda ekran kartı. Olarak arayıp onu bulabildim. 1080 p için i9 + 2080ti kullanıyorsanız zaten 4000+ mhz alın bence...
İyi forumlar.
2k ve 4k rekabetci fps oyunlari zor oluyor oynamak o yuzden
Ama cl olayini hala cozemedim eskiden gucsuz gpulara 4 gb vram takip pazarliyorlardi simdide cl yukseltip mhz den mi vuruyorlar acaba
Birde islemci cok isiniyor 5.2 ghz de ozellikle 78 derece goruyor.
4000 MHz çok fazla. 3600 MHz işinizi rahatlıkla görecektir.
Simdi bosuna 200 lira fazla mi verdim acaba yanlislikla bilmeden.
İntelde yuksek mhz onemsiz o zaman. Yani amd de yuksek mhz fayda sagliyorda intelde saglamiyormu.
Dual kitte 15 20 fps fark eder diye umuyorum.
Anlasilan intelde yuksek mhz onem arz etmiyor heralde amd ye gore.
Sehir efsanesi olabilirmi.

Son düzenleme:
30 kişi soruları teker teker cevapladı. Hala aynı soruyu aynı şekilde ha o zaman bu böyle mi diye sormaya devam ediyorsunuz. Lütfen en başa dönün ve düzgünce baştan sona cevapları okuyun.

30 kişi soruları teker teker cevapladı. Hala aynı soruyu aynı şekilde ha o zaman bu böyle mi diye sormaya devam ediyorsunuz. Lütfen en başa dönün ve düzgünce baştan sona cevapları okuyun.
Hayir cevaplari okudum kimi 4000 fazla diyor kimi 4000 iyi diyor anlamadim hangisi dogru.

Herkese merhaba, yeni toplamakta olduğum sistemde ekran kartım msi 5600xt Gaming x ve işlemci olarak 3600x anakart ise msi b550 pro-a anakart düşünüyorum. RAM olarak bir arkadaşım 18cl 4000 MHz 2x8gb RAM önerdi. Ben ise geil 3200 amd edition 2x8 GB RAM’e denk geldim. Siz ne düşünürsünüz öğrenmek isterim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…