Oyunlar için FPS Boost

Eskiden kullanırdım ve bir fark görmezdim şimdi tekrar denemek istiyorum oyunları ek Boost programlarıyla açsam acaba FPS artışı olur mu veya drop yiyorsam droplarda eksilmeler mevcut olur mu?

FPS artışı ekran kartı ve işlemcinin OC'sinden geçer. Eğer çok RAM tüketen bir oyunsa arka planda çalışan gereksiz programları kapatmak gerek. İşletim sistemi olarak Windows 10 Home kullanmak RAM üzerinde rahatlama sağlar. Wise Care 365 indirirseniz sağ alt köşede CPU ve RAM kullanım oranları çıkar. O yüzdelik dilime basarak RAM'i rahatlatabilir veya manuel olarak arkada gereksiz uygulamaları kapatabilirsiniz.

Bu programların tek yaptığı arka planda açık olan bir iki programı kapatmaktır. Onu yapmak için de ek programa gerek yok, kaldı ki her arka planda açık olan yazılım sisteme yük bindirmiyor.

Dolayısıyla, bir işe yaramaz. Donanımsal olarak bir şeyler yapmanız gerek.

Sistem özellikleriniz nedir?

@sakal5323 daha detaylı bilgi vermeniz gerekiyor. RAM'leriniz Dual Channel mı? SSD'niz varsa modeli nedir?

Drop sorununa gelecek olursak, %100 kullanım anlık mı oluyor? Ayrıca arka planda yüksek kaynak tüketen bir yazılım var mı?

AC'nin bazı oyunlarında optimizasyon sorunu olduğunu duydum ama hangisi veya hangileri, bilmiyorum. Diğer oyunlarda durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…