Keremcem Efer Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #1 Oyunları oynatan bazı programlar vardır bunları tamamlayan bir program vardı. Ben unuttum malesef bana önerir misiniz ? Tüm eksik programları tamamlayan bir program. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2017
Oyunları oynatan bazı programlar vardır bunları tamamlayan bir program vardı. Ben unuttum malesef bana önerir misiniz ? Tüm eksik programları tamamlayan bir program.
TicketedLawyer Hectopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 326 20 Mayıs 2017 #2 Oyun oynatmaktan kastınız nedir? Oyun oynarken video çekmek mi, sistem özelliklerini görüntülemek mi? Ya da başka bir şey mi? Artı 0 Eksi
Oyun oynatmaktan kastınız nedir? Oyun oynarken video çekmek mi, sistem özelliklerini görüntülemek mi? Ya da başka bir şey mi?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 20 Mayıs 2017 #3 Çoğu gereksiz olanları da yüklüyor, kurulumların sonunda verilen seçeneklerden uygun ve gerekli olanları seçip yüklemeniz yeterli bence. Artı 0 Eksi
Çoğu gereksiz olanları da yüklüyor, kurulumların sonunda verilen seçeneklerden uygun ve gerekli olanları seçip yüklemeniz yeterli bence.
Mustafa-GL Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2017 #4 Profil resimine bakarsak "crack"lerden bahsediyor sanirsam kardesimiz Artı 0 Eksi
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 20 Mayıs 2017 #5 Mustafa-GL dedi: Profil resimine bakarsak "crack"lerden bahsediyor sanirsam kardesimiz Genişletmek için tıkla... Biz bakmadan, ses, ekran kartı ve benzeri sürücülerden bahsettiğini varsayarak cevapladık. Crack istiyorsa çok yanlış yerde Artı 0 Eksi
Mustafa-GL dedi: Profil resimine bakarsak "crack"lerden bahsediyor sanirsam kardesimiz Genişletmek için tıkla... Biz bakmadan, ses, ekran kartı ve benzeri sürücülerden bahsettiğini varsayarak cevapladık. Crack istiyorsa çok yanlış yerde
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mayıs 2017 #6 En basitinden DirectX Artı 0 Eksi
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 20 Mayıs 2017 #7 Driver Booster indirip. Sadece en alttaki oyun için olan güncelleştirmeleri indirin. Bunları yaparken ekran kartı sürücünüz güncel olsun ama. Artı 0 Eksi
Driver Booster indirip. Sadece en alttaki oyun için olan güncelleştirmeleri indirin. Bunları yaparken ekran kartı sürücünüz güncel olsun ama.