Arkadaşlar, bilgisayarıma format attım. Driverları falan güncelledim ve son olarak oyun için gerekli programları yükleyeceğim. Hep Driver Booster'dan güncellerdim ve programları ondan indirirdim, sağlıksız olduğunu fark ettim ve ben de elle indireceğim. Oyun için gerekli olan programların linklerini atabilirmisiniz?
Bazı yerler var, oradan indirmekten korkuyorum virüs falan olur diye. Oyunlarda FPS düşüşleri oluyor, oyunlar için gerekli olan programları yüklemediğim için olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunlar için gerekli bir program yok aslında. Ekran kartınız Nvidia ise Geforce Experience kurup oyunları vs otomatik optimize edebilirsiniz. Ancak oyunların orijinal olması lazım. Performansı ölçmek için de Msi Afterburner kullanabilirsiniz.
Daha önce den de FPS sorunum vardı ama bazı programlar yükledim düzelmişti. Bilmiyorum belkide şansıma düzelmişti o zaman. Oyun programları derken NetFramework filan.
Daha önceden de FPS sorunum vardı ama bazı programlar yükledim düzelmişti. Bilmiyorum belki de şansıma düzelmişti o zaman. oyun programları derken .NET Framework falan.