Oyunlar için Ryzen mi Intel mi?

Yanlış bilgilendirme değil de bence çoğunun içinde az da olsa fanboyluk var bence.

Fanlık değil de sevda var belli anlamıyorum. Cidden bir ara gördüm moderatör bile Ryzen Intel tercihi yapıyor(Sosyal tayfide olabilirdi tam hatırlamıyorum.)

Fanlık değil de sevda var belli anlamıyorum. Cidden bir ara gördüm moderatör bile Ryzen Intel tercihi yapıyor(Sosyal tayfide olabilirdi tam hatırlamıyorum.)
Fan gibi davranmamak için model sorduk zaten. Ayrıca Ryzen 5000 serisinin performans anlamında İntel'in herhangi bir nesli ile kıyaslandırıldığında fark oldukça bariz. Soruyu soran arkadaş F/P sormadığına göre biz de performansı ele aldık.

Bunun sebebi 9. nesil Intel zamanından kalma kafa yapısı. Yeni nesil işlemcilerin test videolarını izleyip fiyata göre karşılaştırsalar düzelir.

Bunun sebebi 9. nesil Intel zamanından kalma kafa yapısı. Yeni nesil işlemcilerin test videolarını izleyip fiyata göre karşılaştırsalar düzelir.

Kesinlikle arkadaşların hepsi ayrı bir yerde forum bozulmuş.

Modele bağlı.

Mesela Core i5-10600K vs Ryzen 5 3600 karşılaştıralım. (Stok halde.)

Core i5-10600K daha performanslı.

Veya Evo i7-11700K ile Ryzen 7 5800X olursa 5800X daha performanslı. (Stok halde.)

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…