İyi oyunlar dilerim.RDR 2 hesabı almıştım, güncelleme yapayım dedim.
Oyunu 2 saat oynadım, hesapta henüz bir sorun yok. @reddline sayende en azından malum yolda deneyimleyemediğim oyunu oynadım, teşekkürler. Tabii ki indirimlerde oyunu orijinal olarak satın alacağım.
Hocam bir sorum olucak. Bu hesaplar ile Geforce Now üzerinden oyun oynanabilir mi?Merhaba arkadaşlar.
Oyun hesabı satışı yapmaktayım.
%100 Garantili ve %100 Müşteri memnuniyeti vardır. Forumlarda satışım mevcuttur.
Çok düşük bir ücrete istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.
Sattığım oyunlar:
FIFA21, Cyberpunk 2077, RDR2, Battlefield V, AC : Valhalla'dır.
İstek üzerine yeni oyunlar temin edilir. Oyun başına 10 TL'dir.
ÖZEL PAKET :
Batman Arkham Origins, PES 2021, Call OF Duty Ghost, Sleeping Definite Edition, Metro 2023 ve RDR2'li Hesap sadece 25 TL!!! ( Önceden RDR2 almış kişilere 15TL'den verilir)
Korsan ile ne fark var?
Korsan indirip bilgisayarınıza virus buluşturabilirsiniz. Bunda hiçbir risk yoktur.
Ödeme yöntemleri: Tosla, Papara ve IBAN'dır.
İletişim: Telegram @reddlinee ve E-Posta iletişimi: [email protected]
Evet sorunsuz bir şekilde oynuyorum.Alan bir müşterim var. Geforce Now'da steam'dan oynuyabiliyor.
Evet Steamde olan oyunları çok rahat oynarsınız.Hocam bir sorum olucak. Bu hesaplar ile Geforce Now üzerinden oyun oynanabilir mi?
Papara ödeme mevcut. Horizon ve Detroit geldi ve çok güzel kampanya yapacağım. Yeni ilan yayınlayacağım.Ben FIFA 21 ve AC Valhalla'dan vazgeçtim hocam. Stoğa geldiklerinde Horizon Zero Dawn ve Detroit Become Human alacağım. Papara sanal kart kabul ediyor musunuz?
Teşekkürler.Arkadaş yeni ilan açarken yine ban yemiş.Telegramdan rica etti. Yeni oyun paketleri yayınlamış. Alacak arkadaşlar için : Satılık: Ucuz oyun paketleri.
Satılık: Ucuz oyun paketleri. Bu ilandan kontrol edebilirsiniz.Ben FIFA 21 ve AC Valhalla'dan vazgeçtim hocam. Stoğa geldiklerinde Horizon Zero Dawn ve Detroit Become Human alacağım. Papara sanal kart kabul ediyor musunuz?
Cold war'in geleceğini sanmıyorum hocam. Gelirse iletisime geçerim.Kutuphanenize Cold War'u eklerseniz beni etiketler misiniz?
Bu cidden GFN'da oynanabiliyor mu? Peki nasıl oluyor? Böyle hesaplarda sadece offline olarak oynanması gerekmiyor muydu?Teşekkürler.
Satılık: Ucuz oyun paketleri. Bu ilandan kontrol edebilirsiniz.
Cold war'in geleceğini sanmıyorum hocam. Gelirse iletisime geçerim.