Salih Emre Baran
Decapat
- Makaleler
- 2
Hocam ben 10 TL'ye RDR 2 aldım diyelim
Oynayabilecek miyim?
Oynayabilecek miyim?
Tabiki oynayabilirsiniz.Hocam ben 10 TL'ye RDR 2 aldım diyelim
Oynayabilecek miyim?
Reddline#6054.Hocam Discord verir misiniz? RDR2 ve CP 2077 almak istiyorum. Ayrıca bir kere aldığımız zaman hep bizde mi kalacak?
Tabii ki oynayabilirsiniz.
Ucuz olmasının sebebini yazdım. Bu hesaplar tek bir kişiye değil herkese veriliyor. Offline çok rahat oynuyabilirsiniz. Oyundan atma gibi sıkıntılar olmaz. Oyun öncesi ve sonrası desteğimiz var merak etmeyin.Neden bu kadar ucuz?
Online oynayamayacağım değil mi?
Ucuz olmasının sebebini yazdım. Bu hesaplar tek bir kişiye değil herkese veriliyor. Offline çok rahat oynuyabilirsiniz. Oyundan atma gibi sıkıntılar olmaz. Oyun öncesi ve sonrası desteğimiz var merak etmeyin.
2 hesap alana 15 TL'den veriyorum hocam. Teşekkürler. Tosla ile ödeme mevcut. İletişim adreslerim de mevcut.
İletişim bilgilerim bu.İletişim : Telegram @reddlinee ve E-Posta iletişimi : [email protected]
Tercih meselesi hocam. Yorumunuz için teşekkürler. İftira atmak yerine şöyle yorumlara da razıyım. Para vermek istemeyen Crackde indirebilir kendisi bilir. FPS farki da var tabiki.Yani cracktan tek farkı sadece PC'ye virüs bulaşma oranını 0'lamak. Anladım garipmiş, hayırlı satışlar.