Oyunlar sarmıyor

Fricia

Centipat
Şu aralar oyun oynayamıyorum.

Bir oyuna giriyorum ama oynayamıyorum.

Hades 2'yi denedim, 9 saat oynadıktan sonra oda sarmamaya başladı.

9 Kings oynuyordum, 5 saat sonrası sarmamaya başladı.

Hikayeli oyunları oynayamıyorum direkt.

Sadece online oyunları oynayabiliyorum.

Expedition: Gods of War Ragnarok ve 2018'i çok zevkle oynamıştım ama şu an hiçbir oyunu oynayamıyorum.

Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Expedition 33 ve God Of War oynamışsın ya sen bence bazı türdeki oyunları sevmiyorsun.

Hades 2 ve 9 Kings Roguelike türünde bir oyunlardır herkese gitmez. Benimde sevmediğim türdür. Yani o türdeki oyunlara hiç girişme daha çok Çizgisel ilerleyen, hikaye tabanlı oyunlar ve Aksiyon RPGlere göz at.

Örneğin The Walking Dead, Detroid Become Human, The Wolf Among Us, Life is Strange, Beyond Two Souls, Heavy Rain gibi oyunlara girişmelisin, bu oyunlarda oynanış azdır ama insanı rahatlatır hikayelerine sen yön verirsin.

Sonrasında ise Mafia 1 Defitinive Edition, Mafia 2, Max Payne 3, The Last Of Us 1-2, Unchanrted Legacy of Thieves, Tomb Raider serisi gibi bölüm bölüm ilerleyen oyunlara göz atman iyi olur.

Sonrasında ise Açık dünya oyunlarına girişebilirsin örneğin Red Dead Redeption 1 ve 2, Saint Row 3 ve 4 ve AC Odyssey'e bakarsın.

Sonra da RPG Türünde olan Dragon Age Origins, Mass Effect, Witcher 3 gibi oyunlara bakarsın.

Bu türlerden birisi kesinlikte ilgini çekecektir. Roguelike ve Soulslikelar daha çok hikayeleriyle değil oynanışlarıyla ön plana çıkan daha çok mücadele hissi arayan oyuncular içindir. Herkese göre değil aynı korku oyunları gibi :D

Expedition 33 ve God of War oynamışsın ya sen bence bazı türdeki oyunları sevmiyorsun.

Hades 2 ve 9 kings roguelike türünde bir oyunlardır herkese gitmez. Benim de sevmediğim türdür. Yani o türdeki oyunlara hiç girişme daha çok çizgisel ilerleyen, hikaye tabanlı oyunlar ve aksiyon RPG'lere göz at.

Örneğin The Walking Dead, Detroit: Become Human, the Wolf Among Us, Life is Strange, beyond Two Souls, Heavy Rain gibi oyunlara girişmelisin, bu oyunlarda oynanış azdır ama insanı rahatlatır hikayelerine sen yön verirsin.

Sonrasında ise Mafia 1 defitinive Edition, Mafia 2, Max Payne 3, The Last of Us 1-2, unchanrted legacy of thieves, Tomb Raider serisi gibi bölüm bölüm ilerleyen oyunlara göz atman iyi olur.

Sonrasında ise açık dünya oyunlarına girişebilirsin örneğin red Dead redeption 1 ve 2, Saints Row 3 ve 4 ve AC Odyssey'e bakarsın.

Sonra da RPG türünde olan Dragon Age Origins, Mass Effect, Witcher 3 gibi oyunlara bakarsın.

Bu türlerden birisi kesinlikte ilgini çekecektir. Roguelike ve soulslikelar daha çok hikayeleriyle değil oynanışlarıyla ön plana çıkan daha çok mücadele hissi arayan oyuncular içindir. Herkese göre değil aynı korku oyunları gibi :D

Aslında Rogue likeleri severim Dead Cells'te yaklaşık 120 saatim var. Beyond two soulsda da sıkılmıştım. Neden odaklanamıyorum ve oyunun içine dalamıyorum anlayamıyorum. Oyunun içine dalmak için ne yapabilirim nasıl odaklanabilirim?

Aslında Rogue likeleri severim Dead Cells'te yaklaşık 120 saatim var. Beyond two soulsda da sıkılmıştım. Neden odaklanamıyorum ve oyunun içine dalamıyorum anlayamıyorum. Oyunun içine dalmak için ne yapabilirim nasıl odaklanabilirim
Sal bunlar rekabet ettiğin oyunlar değil ki relax olacaksın. Oyunda o sırada akacak pek odaklanmana gerek yok. Beyond Two Souls sıkıcı geldiyse başka oyuna bak sonuçta her oyuna saramayız. Bu konuda yapabilecek pek bir şey yok. Sevebileceğin oyunu bulana kadar böyle oluyor.

Dead Cells sevdiysen Hollow Knight ve Silksong'a bakabilirsin. Güzel Metroidvania oyunlarıdır.

Dead Space ve Resident Evil 4'e bak biraz korkunçlu oyun türündeki yapımları sevebilirsin.

Şu aralar oyun oynayamıyorum.

Bir oyuna giriyorum ama oynayamıyorum.

Hades 2'yi denedim, 9 saat oynadıktan sonra oda sarmamaya başladı.

9 Kings oynuyordum, 5 saat sonrası sarmamaya başladı.

Hikayeli oyunları oynayamıyorum direkt.

Sadece online oyunları oynayabiliyorum.

Expedition: Gods of War Ragnarok ve 2018'i çok zevkle oynamıştım ama şu an hiçbir oyunu oynayamıyorum.

Ne yapabilirim?
Herkes her zaman oyun sevmez. Başka şeyler deneyebilirsin, hobi edinebilirsin, dizi izleyebilirsin, ne bileyim 6 ay sonra oynarsın hikayeli oyun şimdi sarmıyorsa.

Şöyle örnek vereyim: Çok kişilik oyun geçmişin varsa, tek kişilik oyunlar çok yapay hissettiriyor. Düşmanın dibinde olmasına rağmen vuramaması, dost olan NPC'nin tavırları falan çok yapay hissettiriyor. Oyunun kontrolleri öğrettiği sahne geldiğinde çoktan duvara falan sürterek daha hızlı koşma yolunu bulmuş oluyorum.

Online oyunlarda da eğlenmiyorsun yanındaki arkadaşın varken eğleniyorsundur eminim ki hikayeli oyunları oynarken insan kendi kendini eğlendirir arkada hoş bir kısa sesli müzik ile güzel hikayesini merak ettiğin bir oyunu oynamak eminim ki eğlenceli gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı