EA App'de silmek istediğim 2 adet oyun var fakat oyunlara Manage'e bastıktan sonra uninstall dememe rağmen oyun silinmiyor. Dosya konumlarını bulup oradan da silmeye çalıştım fakat olmadı.
Aynısını yaşadım Hocam kurcalamak gerekti ama çözmüştüm A Way Out oyununda, çözümü şöyleydiEA App'de silmek istediğim 2 adet oyun var fakat oyunlara Manage'e bastıktan sonra uninstall dememe rağmen oyun silinmiyor. Dosya konumlarını bulup oradan da silmeye çalıştım fakat olmadı.
@Solotea hocam hiç dosya mosya ile vs. uğraşma, altta verdiğim programı indir kurduktan sonra silmek istediğin programa git seçeneklerde "güvenli kaldırma" ve "zorla kaldırma" seçeneği olacak. bu seçeneklerden birini seç, bu (tavsiyem güvenli kaldırma seçeneğini kullanman olur) programdan silersen ssd' indeki erişemediğin oyunun gereksiz yer kaplayan dosya kalıntılarına kadar silebilirsin ve alan kazanırsın. üstelik tek tıklamayla ve ücretsiz bende 3 yıldır kullanıyorum memnunum, bu arada sorun yaşarsan buradan yaz mutlaka.EA App'de silmek istediğim 2 adet oyun var fakat oyunlara Manage'e bastıktan sonra uninstall dememe rağmen oyun silinmiyor. Dosya konumlarını bulup oradan da silmeye çalıştım fakat olmadı.
Kötü amaçlı sitelere destek vermiyoruz.@Solotea hocam hiç dosya mosya ile vs. uğraşma, altta verdiğim programı indir kurduktan sonra silmek istediğin programa git seçeneklerde "güvenli kaldırma" ve "zorla kaldırma" seçeneği olacak. bu seçeneklerden birini seç, bu (tavsiyem güvenli kaldırma seçeneğini kullanman olur) programdan silersen ssd' indeki erişemediğin oyunun gereksiz yer kaplayan dosya kalıntılarına kadar silebilirsin ve alan kazanırsın. üstelik tek tıklamayla ve ücretsiz bende 3 yıldır kullanıyorum memnunum, bu arada sorun yaşarsan buradan yaz mutlaka.
Not: Bu arada uygulamaları kaldırırken EA App uygulaması ve hesabın açık olsun.
Wise Program Uninstaller - Uninstall, Remove or Force Uninstall Programs Completely
The best free uninstaller, remove unwanted applications and browsers extensions, forcefully removes stubborn programs, fast and completely.www.wisecleaner.com
ben de a way out u silmeye çalışıyorumAynısını yaşadım Hocam kurcalamak gerekti ama çözmüştüm A Way Out oyununda, çözümü şöyleydiyun dosyalarına girin ve o klasörü silin ama silinmezse bi alttaki klasörü silin o da olmazsa yine devam edin diğerlerini denemeye en en alttaki silince artık diğer üsttekilerini tek tek silmeye başlayın büyük ihtimalle olacaktır ve en son oyunun ana dosyasını silin ea appten silinecektir
O harfini emojiye çevirmiş Hocam anlayamadım
BaşlıyorlarLogoları falan mı kalıyor yoksa başlatmaya çalıştığınızda başlıyor da mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.