TheMatrix Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 194 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 1 Şubat 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar. Oyun yoğunluklu bir sistem topluyorum. Her şey tamam derken bir anda aklıma geldi. İşlemci de "Hani bana" demez mi? Yani uygun bir işlemci bulamadım ve sizden yardım bekliyorum. NOT: İşlemcinin markası veya parası önemli değil. Son düzenleme: 1 Şubat 2015
Merhaba Arkadaşlar. Oyun yoğunluklu bir sistem topluyorum. Her şey tamam derken bir anda aklıma geldi. İşlemci de "Hani bana" demez mi? Yani uygun bir işlemci bulamadım ve sizden yardım bekliyorum. NOT: İşlemcinin markası veya parası önemli değil.
Melih478 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kerhaneci 1 Şubat 2015 #2 Nasıl yani anakartın? Belirli bir bütçe belirtir misin? Bana hayali geldi.
TheMatrix Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 194 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 2 Şubat 2015 #3 Melih478 dedi: Nasıl yani anakartın? Belirli bir bütçe belirtir misin? Bana hayali geldi. Genişletmek için tıkla... Parası önemli değil. Anakart AMD uyumlu.
Melih478 dedi: Nasıl yani anakartın? Belirli bir bütçe belirtir misin? Bana hayali geldi. Genişletmek için tıkla... Parası önemli değil. Anakart AMD uyumlu.