Truckbuffer Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 Merhaba, bilgisayarımda son 3 haftadır oyunlara girerken felaket kasma oluyor. (Rust, GTA V vs.) Bayağı bir araştırma yaptım, benchmark testleri yaptım, parçalarımda sıkıntı yok. Şöyle bir şeye rastladım, bilgisayarda HDD varsa bu sıkıntı olabiliyormuş. Bende CrystalDiskInfo'dan baktım ve şöyle bir sonuç aldım hard diskte. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba, bilgisayarımda son 3 haftadır oyunlara girerken felaket kasma oluyor. (Rust, GTA V vs.) Bayağı bir araştırma yaptım, benchmark testleri yaptım, parçalarımda sıkıntı yok. Şöyle bir şeye rastladım, bilgisayarda HDD varsa bu sıkıntı olabiliyormuş. Bende CrystalDiskInfo'dan baktım ve şöyle bir sonuç aldım hard diskte. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
7 754749 Picopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 126 27 Şubat 2024 #2 Hocam HDD'yi dibine kadar doldurursanız yavaşlama yaşarsınız ama eğer HDD ek olarak takılıysa oyunlar SSD'deyse bu sorunu yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
Hocam HDD'yi dibine kadar doldurursanız yavaşlama yaşarsınız ama eğer HDD ek olarak takılıysa oyunlar SSD'deyse bu sorunu yaşamazsınız.
KS KS Truckbuffer Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 HDD 250GB boş yer var. Windows'un kurulu diskinde 32GB boş yer var. Artı 0 Eksi