raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 203 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Ubisoft Connect uygulaması üzerinden oyuna girmeye çalıştığımda yükleme ekranında kalıyor oyun açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Ubisoft Connect uygulaması üzerinden oyuna girmeye çalıştığımda yükleme ekranında kalıyor oyun açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm raidenqwe Cumartesi 13:33 krowwss dedi: Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp tekrar dene ben öyle çözdüm.
krowwss dedi: Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp tekrar dene ben öyle çözdüm.
krowwss Femtopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #2 raidenqwe dedi: Ubisoft Connect uygulaması üzerinden oyuna girmeye çalıştığımda yükleme ekranında kalıyor oyun açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeltebildin mi? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 11:52 Artı 0 Eksi
raidenqwe dedi: Ubisoft Connect uygulaması üzerinden oyuna girmeye çalıştığımda yükleme ekranında kalıyor oyun açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeltebildin mi?
KS KS raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 203 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:33 #3 krowwss dedi: Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp tekrar dene ben öyle çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
krowwss dedi: Düzeltebildin mi? Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kullanıyorsan onu kapatıp tekrar dene ben öyle çözdüm.
krowwss Femtopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:37 #4 SplitWire-Turkey kullanıyorum, ondan mı kaynaklı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 11:52 Artı 0 Eksi
KS KS raidenqwe Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 203 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart Cinsiyet Erkek Pazar 11:44 #5 krowwss dedi: Splitwire-turkey kullanıyorum, ondan mı kaynaklı acaba? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama olabilir dene bence. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 11:53 Artı 0 Eksi
krowwss dedi: Splitwire-turkey kullanıyorum, ondan mı kaynaklı acaba? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ama olabilir dene bence.